Αθλητισμος

Ο Ολυμπιακός ήταν για λύπηση…

Η ήττα με 3-2 από τη Σπόρτινγκ τον κολακεύει αφάνταστα 

341981-718242.jpg
Αργύρης Ευθυμιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
371648-767777.jpg
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Τέτοια εξέλιξη δεν την περίμενε ούτε ο μεγαλύτερος… εχθρός του Ολυμπιακού. Ίσως την Τρίτη το βράδυ να γίναμε μάρτυρες της χειρότερης εμφάνισης των Πειραιωτών στην Ευρώπη.

Τέτοια άμυνα, τέτοια εικόνα διάλυσης δεν την περίμενε κανείς. Στο πρώτο ημίχρονο, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας (όχι η Ρεάλ ή η Μπαρτσελόνα) είχε σκοράρει τρεις φορές, είχε δύο δοκάρια και άλλα τρία χαμένα τετ α τετ. Το 0-3 με το οποίο πήγε ο Ολυμπιακός στην ανάπαυλα έμοιαζε λίγο.

Ήταν τόσο κακή εικόνα των πρωταθλητών Ελλάδος, που στο δεύτερο μέρος ο αποσβολωμένος προπονητής Μπέσνικ Χάσι, έβγαλε επιθετικό μέσο (Φορτούνης) για να βάλει αμυντικό χαφ (Ζντιέλαρ). Εκεί που, υποτίθεται, έπρεπε να κυνηγήσει το σκορ, αυτός θέλησε να μαζέψει την ομάδα του για να μην διασυρθεί περαιτέρω. Τα κατάφερε. Άλλωστε οι Πορτογάλοι έριξαν κατά πολύ τον ρυθμό τους και απείλησαν μόλις δύο φορές. Είχαν και τρίτο δοκάρι στο τέλος, ενώ τους ακυρώθηκε και ένα γκολ, για άγνωστο λόγο…

Στο φινάλε, ο φιλότιμος Πάρντο που μπήκε αλλαγή, σκόραρε δύο φορές, αλλά η ανατροπή ούτε προλάβαινε, ούτε μπορούσε να γίνει.

Το χειρότερο είναι πως ο Ολυμπιακός δείχνει να χάνει ακόμα και την τρίτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Αν και γι’ αυτή τη διαπίστωση θα πρέπει να περιμένουμε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ