Αθλητισμος

Νύξη Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ίσως είναι αυτός η σανίδα σωτηρίας που ψάχνουν οι «πράσινοι»

341981-718242.jpg
Αργύρης Ευθυμιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
371254-766909.jpg
EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, αλλά χρόνο με τον χρόνο οι φίλοι του Παναθηναϊκού ανακαλύπτουν πως το βαρέλι που έχει πέσει η ομάδα τους, δεν έχει πάτο.

Με την ομάδα να έχει 0 (μηδέν) βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές και να… στρογγυλοκάθεται στην τελευταία θέση της κατάταξης της Σούπερ Λιγκ, ο κόσμος δείχνει να καταλαβαίνει πως ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

Με τον Αλαφούζο παντελώς ανεπαρκή για τη θέση του διοικητικού ηγέτη, έχει συμπαρασυρθεί και όλο το «σύστημα» στον ΠΑΟ. Ο προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης δείχνει ανήμπορος να εμφυσήσει στους παίκτες του ακόμη και τα βασικά, ενώ οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές έχουν εικόνα και νοοτροπία παιδικής χαράς.

Πολλά ακούγονται τους τελευταίους μήνες για τον περίφημο επενδυτή που θα πάρει τον σύλλογο από τον Αλαφούζο και θα τον επαναφέρει σε ανταγωνιστικό επίπεδο τουλάχιστον. Φήμες υπάρχουν πολλές, ουσιαστικές κινήσεις όμως όχι.

Μια αχτίδα ελπίδας για τους φίλους του «τριφυλλιού» είναι η μεταμεσονύκτια τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Έπειτα από παραινέσεις, ερωτήσεις και διάφορες προτάσεις φιλάθλων, ο ιδιοκτήτης του μπασκετικού ΠΑΟ έγραψε: «Ζούμε σε μια χώρα με γαυρορίζες 20 ετών στα πάντα... ΑΕΚ ΠΑΟΚ έχουν κυβερνητική εύνοια... Και οι τρεις έχουν περιέργως πολύ βαθιά πορτοφόλια... Είναι δύσκολο εγχείρημα αλλά η προσπάθεια θα γίνει σύντομα».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιαννακόπουλος έχει εκφράσει ενδιαφέρον να μπει στην ΠΑΕ, όμως στην πράξη δεν έχει γίνει τίποτα. Ούτε αυτή η δήλωση αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, αλλά στη φάση που είναι τώρα ο ΠΑΟ και οι οπαδοί του, θυμίζουν τον πνιγμένο που πιάνεται από τα μαλλιά του…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ