Αθλητισμος

Νέος διασυρμός της Άρσεναλ από τη Μπάγερν με 1-5 (video)

Το συνολικό σκορ διαμορφώθηκε σε 10-2 και οι «κανονιέδηδες» γνώρισαν τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ήττα στην ιστορία τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Top 10 Plays of February!

Σε διάστημα δύο εβδομάδων η Μπάγερν «διέσυρε» για δεύτερη φορά την Άρσεναλ. Μετά το 5-1 στο Μόναχο, οι Βαυαροί συνέτριψαν με το ίδιο σκορ τους «κανονιέρηδες» και μέσα στο Λονδίνο. Παρότι η Άρσεναλ πήρε από νωρίς το προβάδισμα στο χθεσινό αγώνα, η συνέχεια κάθε άλλο παρά ανάλογη ήταν...

Οι «κανονιέρηδες» φαίνεται πως κατέρρευσαν όταν έμειναν με 10 παίκτες με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και γνώρισαν τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ήττα στην ιστορία τους, ηττώμενοι με 1-5 και μένοντας εκτός συνέχειας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Oι ελάχιστες ελπίδες που είχαν για να φέρουν τα πάνω κάτω εξαφανίστηκαν στο 53΄ με το πέναλτι - αποβολή που υπέδειξε ο Σιδηρόπουλος. Ο Κοσιενλί ανέτρεψε τον Λεβαντόφσκι και σωστά είδε την κόκκινη κάρτα του έλληνα ρέφερι, με τον Πολωνό να ευστοχεί από τη «βούλα» και να γράφει το 1-1. 

Από εκεί και πέρα οι γερμανοί κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο κι από το τραγικό λάθος του Οσπίνα στο 63΄ πήραν το προβάδισμα με τον Ρόμπεν. Στο 78΄ ο Ντάγκλας Κόστα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1, και με δύο γκολ σε διάστημα έξι λεπτών (80΄-86΄) ο Βιδάλ ολοκλήρωσε το νέο θρίαμβο της Μπάγερν.

Πηγή: In.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ