Αθλητισμος

Μπάσιμο Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη ΠΑΟ

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ επιθυμεί να πάρει και τα υπόλοιπα τμήματα των «πράσινων»

341981-718242.jpg
Αργύρης Ευθυμιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
347558-721550.jpg

Μία κίνηση με πολλαπλές αναγνώσεις και άγνωστες... συνέπειες αναμένεται να γίνει σύντομα στον Παναθηναϊκό από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Το αφεντικό της ομάδας μπάσκετ προτίθεται να αναλάβει τα ηνία του Ερασιτέχνη, που εδώ και χρόνια φυτοζωεί, μέσω κάποιου προσώπου δικής του επιρροής.

Αν αυτό γίνει φέτος ή του χρόνου θα φανεί σύντομα, ενώ αξιοσημείωτη είναι η δήλωση του Δημήτρη Μπαλτάκου (πρόεδρος του Ερασιτέχνη) ότι θα παραδώσει μετά χαράς την προεδρία στην οικογένεια Γιαννακόπουλου.

Ο Μπαλτάκος, γιος του διακεκριμένου νομικού, λέγεται πως δεν έχει καλές σχέσεις τελευταία με τον Δ. Γιαννακόπουλο παρότι οι δυο τους γνωρίζονται πολλά χρόνια.

Άλλωστε, ο Παναγιώτης Μπαλτάκος ήταν επί σειρά ετών νομικός σύμβουλος της ομάδας μπάσκετ αλλά πρόσφατα αποχώρησε και πήγε στην ΠΑΕ όπου συνεργάζεται και συμβουλεύει τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει προτείνει από πέρυσι ένα project που θα στεγάσει όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις στο Μαρούσι, ενώ τώρα ο υιός Μπαλτάκος εμφανίζεται συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα για το γήπεδο στο Γουδί.

Είναι δεδομένο πως υπάρχει χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές και εντελώς διαφορετικές τακτικές / απόψεις, τη στιγμή που ο κόσμος του Παναθηναϊκού βλέπει όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα να έχουν τον ρόλο του κομπάρσου πίσω από τον Ολυμπιακό, και παράλληλα να αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ