Αθλητισμος

Μόνη ελπίδα του Παναθηναϊκού... ο Μητσοτάκης

Δεν μπορεί, μας τρολάρουν 

129214-291994.jpg
Νίκος Ασημακόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
369381-763171.jpg
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports

Όποιος είδε το 0-0 του Παναθηναϊκού με το Λεβαδειακό έφτασε πανεύκολα στο συμπέρασμα ότι έτσι όπως έπαιξε η ομάδα του Αλαφούζου, το πιθανότερο ήταν να χάσει. «Πάλι καλά που δεν πάθαμε και τίποτα», ήταν το γενικό συμπέρασμα στο τέλος με βάση τις ευκαιρίες; που έχασε κάθε ομάδα.

Ώρες μετά την λήξη του ματς, και κανένας μέσα από την ομάδα δεν είχε σκεφτεί να ρίξει το φταίξιμο για τους δύο ακόμη χαμένους βαθμούς στην διαιτησία.

Ώσπου λίγο πριν από τα μεσάνυχτα έσκασε η ανακοίνωση - μπόμπα!

«Σήμερα βιώσαμε ένα από τα πολλά πρόσωπα της κυβερνητικής διαπλοκής. Εκτός από τις ακραίες συμπεριφορές στα media, την κάλυψη φαινομένων λαθρεμπορίας τσιγάρων, βλέπουμε – και πάλι μετά τα περσινά του Κυπέλλου Ελλάδας – τα αποτελέσματα της περίεργης συναλλαγής με ξενόφερτα συμφέροντα στον πολύπαθο χώρο του ποδοσφαίρου»!

Το πρώτο που σκέφτεσαι διαβάζοντας είναι ότι... «δεν μπορεί, μάς τρολάρουν». Σαν δεύτερη αντίδραση το μάτι σου πάει στην φίρμα του τυπωμένου χαρτιού μη τυχόν και η ανακοίνωση βγήκε από τα γραφεία... της Νέας Δημοκρατίας. Κι όταν βεβαιώνεσαι ότι το κείμενο το υπογράφει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταλαβαίνεις ότι πια έχει χαθεί η μπάλα.

Τα χειρότερα έρχονται με μαθηματική ακρίβεια. Σε μερικές ώρες θα ανακοινωθεί, εκτός απροόπτου, και η μεταγραφή του Ζέκα στην Κοπεγχάγη. Η συνταγή ίδια με εκείνη απ’ όταν έφυγε ο Μπεργκ: «ναι μεν εμείς δεν θέλουμε και αντιστεκόμαστε, αλλά...».

Δείγμα ότι η πολιτική του κλαμπ είναι πλέον το ξεπούλημα οποιουδήποτε μπορεί να πουληθεί για να μειωθεί η χασούρα, αφού έτσι κι αλλιώς  η ομάδα δεν πάει για τίποτα από την 2η κιόλας αγωνιστική του πρωταθλήματος -οπότε δεν έχει νόημα η παρουσία ή η απουσία του Άλφα ή του Βήτα ποδοσφαιριστή.

Έτσι υπάρχει η ανάγκη να εφευρεθεί ένας νέος «εχθρός» τώρα που ο Μαρινάκης έφτασε να γίνει σύμμαχος και συνοδοιπόρος. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Σαββίδη, που μαζί με την ΣΥΡΙΖΑίικη διαπλοκή εμποδίζουν τον Παναθηναϊκό να φτάσει στους στόχους του!

Το σκεπτικό ακούγεται παρανοϊκό, αλλά αποτελεί τη νέα πράσινη  πραγματικότητα. Κι όπως φαίνεται, η μόνη ελπίδα που απομένει για να ξαναγίνει μεγάλη η ομάδα, είναι να γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης και να τσακίσει τους εχθρούς της!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ