Αθλητισμος

Μεγάλη πρεμιέρα για Γιάννη και Μπακς! (video)

Το Μιλγουόκι νίκησε μέσα στη Βοστώνη και ο Αντετοκούνμπο σταμάτησε στους 37 πόντους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
377337-778919.jpg
EPA/CJ GUNTHER

Αν και άργησε λίγο να πάρει μπρος, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στη πρώτη τους φετινή νίκη, με σκορ 108-100 επί των Σέλτικς μέσα στη Βοστώνη. Ο Έλληνας σταρ του ΝΒΑ σημείωσε 37 πόντους και μάζεψε 13 ριμπάουντ, πιστοποιώντας ότι φέτος μπορεί να κάνει μεγαλύτερα πράγματα ακόμη κι από πέρυσι.

Εννοείται πως ήταν ο κύριος παράγοντας που έκρινε το παιχνίδι, αλλά όχι ο μόνος. Για να λέμε του στραβού το δίκιο, οι Μπακς και ειδικά ο Γιάννης ευνοήθηκαν από τη διαιτησία. Σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις, ο Greek Freak σκόραρε αφού πρώτα έκανε βήματα, ενώ σε μια κρίσιμη στιγμή, αντί να χρεωθεί αντιαθλητικό κατά του Γιάννη, δόθηκε φάουλ (έκτο) στον αντίπαλό του, Τζέιλεν Μπράουν. Επίσης, οι Μπακς εκμεταλλεύτηκαν την κάκιστη εμφάνιση του νέου αστέρα των Σέλτικς, Κάιρι Ίρβινγκ, ο οποίος τελείωσε το ματς με 17 πόντους, αλλά 7/25 σουτ.

Πριν από λίγες ώρες υποβλήθηκε σε εγχείρηση ο μεγάλος άτυχος Γκόρντον Χέιγουορντ. Ο 27χρονος θα μείνει οκτώ μήνες εκτός αγώνων, αφού στην τελική διάγνωση φάνηκε πως υπέστη αποκόλληση αστραγάλου και κάταγμα κνήμης!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ