Αθλητισμος

Κοντά στην έξοδο ο Μάρκους Μπεργκ

Όλα δείχνουν πως... αποσυντίθεται ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
359748-745389.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ

Μάρκους Μπεργκ μαζί με τη γυναίκα και τον ατζέντη του να βρίσκονται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όλως... τυχαίως την ίδια ώρα που υπήρχαν πληροφορίες για μεταγραφή του στην Αλ Αϊν.

Μάλιστα, μόλις διέρρευσε το βιντεάκι (που στη συνέχεια... εξαφανίστηκε), ο Νίκος Λυμπερόπουλος επικοινώνησε με τον μάνατζερ του Σουηδού, ακούγοντας ότι “δεν υπάρχει πρόταση, αλλά κρούση”.

Προφανώς και κάτι κρύβεται, με το πιθανότερο σενάριο να είναι πως οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα. Η Αλ Αϊν θα δώσει γύρω στα 7-8 εκατ. ευρώ, με το 55% των χρημάτων να πηγαίνει στον ΠΑΟ και τα υπόλοιπα σε Αμβούργο και παίκτη, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 3.000.000 ευρώ.

Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, μένει να φανεί η αντίδραση του κόσμου του “τριφυλλιού” και κυρίως αυτή της διοίκησης, που καλείται να ενισχύσει την ομάδα σε μεγαλύτερο βαθμό απ' ότι υπολόγιζε.

Εκτός του Σκανδιναβού επιθετικού, του κορυφαίου στο ελληνικό πρωτάθλημα, έτοιμος να πουληθεί είναι και ο Ροντρίγκο Μολέντο, ο καλύτερος στόπερ στη Σούπερ Λιγκ. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ