Αθλητισμος

Η... μάστιγα του 1-0 (video)

Μετά και την 5η αγωνιστική των πλέι οφ, σιγουρευτήκαμε: Πονάνε τα μάτια μας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
356452-738614.jpg
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Λες και όλοι οι αγώνες για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ γίνονται με... καρμπόν. Όποιος σκοράρει, νικάει. Υπάρχει «απαγορευτικό» στο δεύτερο γκολ. Τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι υπερβολή. 

Μετά και τη χθεσινοβραδινή νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ, 9/10 ματς που έχουν γίνει ως τώρα έληξαν με 1-0! Μόνο το εναρκτήριο ματς των πλέι οφ, ανάμεσα σε Πανιώνιο και Παναθηναϊκό είχε παραπάνω γκολ. Τελείωσε 1-1!  Ο ως τώρα απολογισμός είναι τραγικός: 10 ματς, 11 γκολ, καμία ομάδα δεν έχει βάλει δύο τέρματα σε έναν αγώνα, δεν υπάρχει κανένα OVER που θα λέγαμε στο στοίχημα. Ομάδες που παίζουν κάκιστα, κουρασμένες, ξεζουμισμένες και οι κερκίδες εμφατικά άδειες σε όλους τους αγώνες. 

Στο Ολυμπιακό Στάδιο, η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ με γκολ του Μπακασέτα, μπροστά σε 5.000 φίλους της και σήμερα θα ξέρουμε ποιος κυνηγάει τι την τελευταία αγωνιστική που θα γίνει την Τετάρτη. Διότι ο αθλητικός δικαστής θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις του τόσο για τα επεισόδια του τελικού στον Βόλο όσο και για τη διακοπή στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Οπότε σε λίγες ώρες θα έχουμε στα χέρια μας την... κανονική βαθμολογία και θα μπορούμε να κάνουμε τους υπολογισμούς. 

Σαν κερασάκι, ο ΠΑΟΚ έχει παράπονα από τη διαιτησία, με την ΑΕΚ να απαντά με ειρωνική ανακοίνωση όπου ζητά να... επαναληφθεί το ματς, ακριβώς όπως έκαναν και οι Θεσσαλονικείς μετά τον τελικό του Κυπέλλου, όπου νίκησαν με γκολ οφσάιντ.  Ελλάδα είσαι... 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ