Αθλητισμος

Χωρίς Αντετοκούνμπο στο Ευρωμπάσκετ!

Ο Γιάννης είναι τραυματίας ή έστω δεν τον… άφησαν οι Μπακς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
368458-761700.jpg
Jonathan Daniel/Getty- Ideal Images

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα παραταχθεί η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ξεκινά στις 31 Αυγούστου. Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς έκανε δήλωση μέσω Instagram, όπου αναφέρει ότι οι πόνοι στο πόδι δεν τον αφήνουν να προπονηθεί κανονικά.

Ο Γιάννης βρίσκεται στην Κίνα για εκδήλωση ενός χορηγού του κι εκεί συνάντησε το ιατρικό επιτελείο των Μπακς, που τον υπέβαλλε σε σειρά από τεστ. Ο 22χρονος φόργουορντ δεν τα κατάφερε κι έτσι δεν θα φορέσει τα γαλανόλευκα.

Ο Αντετοκούνμπο είχε πρόβλημα τραυματισμού, αλλά κανείς δεν ξέρει αν είναι τόσο σοβαρό ή απλά η ομάδα του στο ΝΒΑ δεν τον αφήνει να παίξει, μήπως και επιδεινωθεί η κατάστασή του.

Αν και είχε μήνες να ξεκουραστεί, ο Γιάννης προτίμησε να περάσει το καλοκαίρι του, κυρίως βρισκόμενος σε διάφορες εκδηλώσεις και υποχρεώσεις που του απέφεραν έξτρα χρήματα.

Tο κείμενο που δημοσίευσε:

Θέλω όλοι να ενημερωθούν από μένα πως δεν θα μπορέσω να ενισχύσω την εθνική μας ομάδα στο Ευρωμπάσκετ. Όλο αυτό τον καιρό πιέζω τον εαυτό μου για να κάνω προπόνηση. Προσπαθώ να τον ξεγελάσω πως δεν πονάω πολύ και θα είμαι έτοιμος για τα παιχνίδια. Η θέλησή μου επηρέασε την κρίση μου, αλλά στο τεστ που έκανα εδώ στη Κίνα με τους Bucks ήρθε η ώρα της αλήθειας.

Απέτυχα να βγάλω με επιτυχία τις ασκήσεις στις οποίες με υπέβαλαν και ο πόνος με σταματούσε από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Πρέπει να αποδεχτώ την αλήθεια και να την αντιμετωπίσω ώριμα. Οφείλω να δουλέψω και να βελτιώσω όσο περισσότερο μπορώ, το πρόβλημα που αντιμετωπίζω στο γόνατό μου. 

Πέρυσι είχα την επιλογή να "παγώσω" την συμφωνία για το νέο μου συμβόλαιο. Φέτος δεν έχω επιλογή. Είμαι τραυματίας, οι πόνοι δεν έχουν υποχωρήσει και πρέπει να γίνω καλά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ