Αθλητισμος

H Αθήνα περιμένει τους Antetokounbros

Όλα έτοιμα για το μεγάλο πάρτι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
360149-746049.jpg
Eurokinissi/MOTION TEAM

Οι 20.000 άνθρωποι που θα προλάβουν να βρουν θέση στο κλειστό του ΟΑΚΑ για τον αγώνα των Antetokounbros με την Εθνική του 2005, απλά θα είναι πιο τυχεροί από τους υπόλοιπους.

Διότι στη γιορτή που θα στηθεί την Κυριακή από νωρίς το πρωί, μπορούν να συμμετέχουν όλοι.

Από τις 10 το πρωί στον περιβάλλοντα χώρο των ολυμπιακών εγκαταστάσεων θα διεξαχθεί τουρνουά 3 on 3, με τις ομάδες που θα φτάσουν στον τελικό να έχουν τη χαρά να ενισχυθούν με δύο παίκτες. Η μία θα πάρει τον Γιάννη και η άλλη τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Στις 3 το μεσημέρι θα ξεκινήσει ένα meet & greet με τα δύο αδέρφια, για μικρούς και μεγάλους, ενώ στις 7 θα γίνει το τζάμπολ του φιλικού αγώνα. Η ομάδα των Αντετοκούνμπο έκανε και μια… μεταγραφή, αφού θα έχει στο ρόστερ της τον Κάιλ Χάινς, παλιό παίκτη του Ολυμπιακού που τώρα παίζει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Πίσω από τη συμφωνία αυτή δεν υπήρχαν… παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις. Ο Αμερικανός ρώτησε στο Twitter (κάτω από την ανάρτηση που διαφήμιζε το event) αν μπορεί να κάνει το… ball boy, μιας και βρίσκεται σε διακοπές στην Ελλάδα και ο Θανάσης του απάντησε πως… προσλαμβάνεται ως βασικός σέντερ.

Από την Εθνική του Παναγιώτη Γιαννάκη, θα είναι σίγουρα οι εννιά που αγωνίστηκαν στη Θεσσαλονίκη και μένει να δούμε αν θα υπάρξουν προσθήκες. Ο Βασίλης Σπανούλης αποκλείεται να εμφανιστεί στο ΟΑΚΑ, όμως ίσως υπάρξει διαφορετική εξέλιξη για τους Φώτση και Μπουρούση. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ