Αθλητισμος

Γιάννης, MVP στις καρδιές μας

Μπροστάρης στο συγκλονιστικό comeback των Μπακς, που έχασαν λόγω απειρίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
The Silence of the Lambs as a Romantic Comedy - Trailer Mix

Η τελευταία φετινή παράσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ, ήταν ίσως και η καλύτερη. Είχε σασπένς, αγωνία, δράση, πάθος, όχι όμως και happy end. 

Οι Μπακς ηττήθηκαν στο Game 6 από τους Ράπτορς με 92-89 και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια των πλέι οφ. Το ματς που έγινε στο Μιλγουόκι, είχε γείρει από νωρίς υπέρ των φιλοξενούμενων, που βρέθηκαν να προηγούνται με 25 πόντους.

Με ηγέτη τον τρομερό Αντοετκούνμπο (34 πόντοι και 9 ριμπάουντ) τα «ελάφια» το γύρισαν και βρέθηκαν να προηγούνται με δύο πόντους, τρία λεπτά πριν από το τέλος. 

Εκεί όμως, «μίλησε» η απειρία τους. Μια σειρά από κακές επιλογές, τους στέρησαν τη νίκη και το δικαίωμα να διεκδικήσουν την πρόκριση στον έβδομο και τελευταίο αγώνα. 

Στην τελευταία επίθεση των Μπακς, με το σκορ 90-87 υπέρ του Τορόντο, ο Αντετοκούνμπο αντί να επιχειρήσει τρίποντο ή να δώσει πάσα σε κάποιον συμπαίκτη, επιχείρησε μπάσιμο και πέτυχε δίποντο. Μετά τις βολές που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα το Μιλγουόκι είχε τρία δευτερόλεπτα να κάνει επίθεση, αλλά ο νεαρός Σνελ έδωσε την μπάλα σε αντίπαλο. 

Του χρόνου, θα είναι πιο δυνατοί και κυρίως πιο ώριμοι... 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ