Αθλητισμος

Γέμισαν παίκτες τα αεροδρόμια! (εικόνες)

Απανωτές αφίξεις σε «Ελ. Βενιζέλος» και Θεσσαλονίκη με νέα μεταγραφικά αποκτήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
369590-763659.jpg

H μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την Πέμπτη το βράδυ και όλες οι ομάδες στην Ευρώπη παλεύουν να ενισχυθούν. Στην Ελλάδα, έντονη δραστηριότητα παρουσιάζουν οι Big 4, καθώς όλοι τους παίρνουν ή κυνηγούν παίκτες.

Την Τρίτη το βράδυ έφθασε στην Αθήνα ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, ο 23χρονος σέντερ φορ που πήρε ο Ολυμπιακός από την Παρτιζάν. Αυτή δεν θα είναι η μοναδική κίνηση των Πειραιωτών, που ψάχνονται για έναν εξτρέμ (πόθος ο Μιραλάς) και έναν στόπερ, ανεξάρτητα αν θα πουληθεί ή όχι ο Ρέτσος.

Στη Θεσσαλονίκη, υποδέχτηκαν  τον Βραζιλιάνο χαφ Μαουρίτσιο, έναν ακόμη παίκτη που αναμένεται να δώσει ώθηση στον ΠΑΟΚ, στη φετινή του προσπάθεια να πάρει το πρωτάθλημα. Ο 29χρονος έμεινε ελεύθερος από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, οπότε μάλλον θα χρειαστεί μερικές εβδομάδες για να φθάσει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Πάντως, οι Θεσσαλονικείς έχουν φτιάξει έναν πολύ δυνατό ρόστερ, που δεν αποκλείεται να περιλαμβάνει έναν ακόμα στόπερ, έναν σέντερ φορ για αναπληρωματικό του Πρίγιοβιτς και για… κερασάκι τον Βιεϊρίνια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πια, καλείται να πάρει αυτό το εντυπωσιακό έμψυχο δυναμικό και να το κάνει ομάδα…

MOTION TEAM/EUROKINISSI

Μετά τα μεσάνυχτα αφίχθη στο «Ελ. Βενιζέλος» ο αντικαταστάτης του Κάρλος Ζέκα. Πρόκειται για τον Γιακούμπα Σιλά, τον 26χρονο χαφ, που ήρθε δανεικός στον Παναθηναϊκό από τη Ρεν. Ο αρχηγός της εθνικής του Μαλί έχει ως χαρακτηριστικό την ταχύτητα και τη δύναμη, άρα περισσότερο θα βοηθήσει ανασταλτικά του «πράσινους». Από ‘κει και πέρα, ο ΠΑΟ ψάχνει έναν εξτρέμ για να ολοκληρώσει τις μεταγραφές του.

EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

Τέλος, η ΑΕΚ δεν είχε χθες κάποια άφιξη, όμως είναι πολύ πιθανό την Πέμπτη να υποδεχθεί τον Σέρχιο Αραούχο. Οι Ισπανοί, αλλά και ο ίδιος ο παίκτης θεωρούν σίγουρο πως η Λας Πάλμας θα πάρει επιθετικό και θα ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή του Αργεντινού στην Ελλάδα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ