Αθλητισμος

Ένα μικρό θετικό βήμα για τον Παναθηναϊκό

Γιαννακόπουλος και Αλαφούζος δεν συμφώνησαν ακόμα, αλλά υπάρχει εκατέρωθεν καλή διάθεση  

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
372165-768706.jpg

Καλή διάθεση υπήρχε και υπάρχει, τα πράγματα βρίσκονται προς θετική κατεύθυνση, αλλά Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Γιάννης Αλαφούζος δεν έχουν συμφωνήσει ακόμη για τον τρόπο που θα αποπληρωθούν τα χρέη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ώστε να μπει μπροστά το PAO Foundation.

Το βράδυ της Παρασκευής οι πρόεδροι του μπασκετικού και του ποδοσφαιρικού ΠΑΟ συναντήθηκαν για περισσότερο από δύο ώρες. Ο Αλαφούζος θέλησε να μάθει λεπτομέρειες για τοproject που ετοιμάζει ο Γιαννακόπουλος, οι δυο τους (μαζί με τους συνεργάτες τους) συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Κυριακή το πρωί.

Τότε θα γίνει η πλέον κρίσιμη συνάντηση, που αναμένεται να βγάλει… πόρισμα. Άλλωστε, οι δυο τους αποφάσισαν ότι θα μιλήσουν και δημόσια, πιθανότατα πριν από το παιχνίδι του «τριφυλλιού» με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο (16.00).

Είναι πασιφανές πια πως ο Αλαφούζος επιθυμεί να καλύψει ένα μέρος των χρεών, όμως πιθανότατα όχι αυτό που θα περίμενε ο Γιαννακόπουλος. Είναι χαρακτηριστικό το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΠΡΑΣΙΝΗ» (ιδιοκτησίας Δ. Γιαννακόπουλου) που αναφέρει ότι οι δυσκολίες για τοdeal είναι πολλές και πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Πάντως, σε περίπτωση που προχωρήσει το PAO Foundation, υπάρχει η σκέψη να τοποθετηθεί πρόεδρος στην ΠΑΕ ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ένα πρόσωπο ενωτικό και πλήρους αποδοχής, πέραν πάσης αμφιβολίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ