Αθλητισμος

Άρχισε το τελευταίο κύμα των μεταγραφών

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ενισχύονται, Ολυμπιακός και ΑΕΚ… περιμένουν την Ευρώπη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
368710-762054.jpg
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports

Είναι γνωστό εδώ και καιρό το πρόβλημα επάνδρωσης στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, γι’ αυτό οι «πράσινοι» προχώρησαν σε άλλες δύο μεταγραφές.

Από τη Δευτέρα ανακοινώθηκε ο αμυντικός χαφ Φάνης Τζανδάρης, που θ’ αποτελεί μία εναλλακτική λύση, ενώ σήμερα-αύριο φτάνει στην Αθήνα ο Αργεντινός αριστερός μπακ, Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος ανήκει στην Ουντινέζε και ίσως μεταθέσει τον Χουλτ στη θέση του αριστερού χαφ, όποτε αυτό χρειάζεται.

Άλλη μεταγραφή δύσκολα θα κάνουν οι «πράσινοι», εκτός αν προκύψει κάποια έξτρα φτηνή λύση για τη μεσαία γραμμή. Αν όμως υπάρξει πώληση, τότε θα γίνουν 3-4 κινήσεις. Ο Μολέντο, λόγω του τραυματισμού του, δύσκολα θα φύγει, οπότε όλο το βάρος πέφτει στην υπόθεση του Ζέκα. Αν η Κοπεγχάγη προσφέρει πάνω από 3.000.000 ευρώ, τότε είναι πιθανό να αποχωρήσει ο αρχηγός της ομάδας. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, πέρα από έναν αντικαταστάτη του, θα γίνει κίνηση για κεντρικό αμυντικό και εξτρέμ από το πάνω ράφι.

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν σήμερα τον Ελ Καντουρί, ο οποίος αναμένεται να πάρει θέση βασικού στη μεσαία γραμμή, δίπλα από το αμυντικό χαφ. Σπουδαία μεταγραφή η συγκεκριμένη για τους Θεσσαλονικείς, που ως τις 31 Αυγούστου θα ψάξουν για κεντρικό αμυντικό πρώτης γραμμής, σέντερ φορ για τη θέση του Αθανασιάδη που πήγε στη Μακάμπι Χάιφα και ίσως για έναν εξτρέμ.

Ο Ολυμπιακός θα κάνει τις τελευταίες του «αγορές» για την καλοκαιρινή περίοδο από αύριο. Έχει απόλυτη σημασία αν θα παίζει στους ομίλους του Τσάμπιονς ή του Γιουρόπα Λιγκ, αφού ανάλογες –οικονομικά και ποσοτικά- θα είναι και οι μεταγραφές που θα κάνει. Ένας σέντερ φορ θα αποκτηθεί σίγουρα, ίσως γίνει κίνηση για αριστερό μπακ και πιθανότατα για στόπερ, αν πρώτα παραχωρηθεί ο Ρέτσος με 15 εκατ. ευρώ.

Τέλος, η ΑΕΚ θα πάρει σίγουρα επιθετικό, απλά αν συνεχίσει στην Ευρώπη, μάλλον ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα προτιμήσει μία πιο ακριβή λύση. Συνεχίζονται οι προσπάθειες για έναν εξτρέμ (αν φύγει ο Πατίτο), ενώ πάντοτε υπάρχει σταντ-μπάι «8άρι», σε περίπτωση πώλησης του Γιόχανσον. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ