Αθλητισμος

Αποκλεισμός - διασυρμός για τη Γαλατασαράι: Οπαδοί κυνήγησαν παίκτες της ομάδας (video)

Τέθηκε νοκ άουτ από την πρωτάρα Όστερσουντ και ο κόσμος της ξέσπασε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
364680-754297.jpg
EPA/ERDEM SAHIN

Μετά την περσινή κάκιστη πορεία στο τουρκικό πρωτάθλημα, που την ανάγκασε να παίξει στο Β' προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, η Γαλατασαράι έκανε ένα σωρό μεταγραφές για να γίνει και πάλι ανταγωνιστική. 

Πήρε τον Γάλλο διεθνή επιθετικό Γκομίς, τον Μπελχαντά από την Ντινάμο Κιέβου, πάνω από 20.000.000 ευρώ έχουν δαπανηθεί ως στιγμής. 

Ποιο είναι το αποτέλεσμα μέχρι τώρα; Να μείνει η ομάδα εκτός Ευρώπης από τα μέσα Ιουλίου, αφού χθες το  βράδυ αποκλείστηκε από την πρωτάρα σουηδική Όστερσουντ. Το... καμπανάκι χτύπησε με την ήττα 2-0 στο πρώτο παιχνίδι, για ν' ακολουθήσει η χθεσινή 1-1 εντός έδρας ισοπαλία. 

Ο κόσμος αποδοκίμασε τους παίκτες, περίμενε καρτερικά να κυνηγήσει μερικούς εξ αυτών, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που έκαψαν τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε! Στο στόχαστρο των πάντων βρίσκεται ο προπονητής Ιγκόρ Τούντορ, που πρόπερσι είχε ένα αποτυχημένο πέρασμα από τον ΠΑΟΚ. 

Στη σουηδική ομάδα συναντάμε ως βασικός στην άμυνα, τον Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο, έναν παίκτη που για έξι μήνες αγωνίστηκε κι αυτός στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν .έκανε στον Τούντορ, ο οποίος τον έστειλε πίσω στη Σουηδία απ' όπου και κατάγεται! Μάλλον, ο 27χρονος παίκτης πήρε χθες την εκδίκησή του.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ