Αθλητισμος

Απογοητευτικοί Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στα φιλικά πριν από τις ευρωπαϊκές μάχες (video)

Παίκτες έχουν, ομάδα θα κάνουν; 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
367318-759536.jpg
LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports

Ασφαλώς και τα φιλικά προετοιμασίας δεν φανερώνουν όλη την αλήθεια, αλλά τα τελευταία τεστ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ πριν από τους ευρωπαϊκούς αγώνες της επόμενης εβδομάδας, μόνο ενθαρρυντικά δεν μπορούν να θεωρηθούν.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν με 1-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, όπου τραυματίστηκε και ο Εμενίκε, ο οποίος υπέστη θλάση. Τουλάχιστον, ο Ολυμπιακός κόντρα στην Παρτιζάν έδειξε να ξέρει τον δρόμο για να περάσει τη Ριέκα και να βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ, αντίθετα, έχει σκορπίσει προβληματισμό στους οπαδούς του και όχι μόνο. Έδωσε δύο σερί φιλικά στην Τούμπα κόντρα σε Γιάννενα και Λαμία, αλλά δεν νίκησε σε κανένα! Παραχώρησε 1-1 με τον ΠΑΣ και ηττήθηκε με 1-0 από τη νεοφώτιστη Λαμία.

Η εικόνα των παικτών του Στανόγεβιτς ήταν αποκαρδιωτική και η ευθύνη βαραίνει τον Σέρβο, που δεν μοιάζει ικανός να αξιοποιήσει το ρόστερ του. Οι Θεσσαλονικείς έχουν ήδη πολύ καλό κορμό και με τις επικείμενες προσθήκες των Ελ Καντουρί, Σαμπράνο, Βιεϊρίνια θα θυμίζουν… dream team για τα δικά τους δεδομένα. Όμως, όλη αυτή η ποιότητα δεν βγαίνει στο γήπεδο και ο κίνδυνος πρόωρης εξόδου από την Ευρώπη μοιάζει ορατός. Γιατί η σουηδική Έστερσουντ είναι πρωτάρα, αλλά ήδη έχει αποκλείσει τη Γαλατασαράι. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ