Αθλητισμος

Πόλεμος στον Παναθηναϊκό

Γιαννακόπουλος και Αλαφούζος βρίσκονται στα… χαρακώματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
alafouzos.jpg
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Όχι μόνο δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι ο Παναθηναϊκός, αλλά συνεχίζει να προβληματίζει και να στεναχωρεί τους φίλους του με όσα συμβαίνουν (και) αυτές τις μέρες. Η κόντρα Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Γιάννη Αλαφούζου είναι εμφανώς γνωστή από τη στιγμή που ο δεύτερος αρνήθηκε στον πρώτο, την παραχώρηση των μετοχών της ΠΑΕ.

Το… πεδίο μάχης έχει μεταφερθεί στο γήπεδο της ποδοσφαιρικής ομάδας, αφού η Λεωφόρος ανήκει στον Ερασιτέχνη, του οποίου νέος πρόεδρος είναι ο Γιαννακόπουλος. Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟ ζητά μέχρι το τέλος του 2018 τα λεφτά που οφείλονται από την περσινή χρήση του γηπέδου, ενώ η ΠΑΕ διατείνεται πως θα τα δώσει σε 60 δόσεις (δηλαδή ως το 2023) επειδή έτσι συμφώνησε με την προηγούμενη διοίκηση. Από τις ανακοινώσεις φτάσαμε στα εξώδικα, καθώς σήμερα θα κριθεί η τύχη αυτής της ιστορίας, καθώς οι «πράσινοι» πρέπει να δηλώσουν άμεσα έδρα ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Στο εξώδικο της ΠΑΕ, ο Γιαννακόπουλος απάντησε προσωπικά, χαρακτηρίζοντας τον Αλαφούζο «αρχινταβατζή του συλλόγου» «εχθρό της ομάδας» και «ό,τι χειρότερο στα 110 χρόνια ιστορίας του συλλόγου»!

Ο ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια κι αφού απείλησε με μηνύσεις για τους παραπάνω χαρακτηρισμούς, τόνισε πως «ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνει ακόμη μια γελοία προσπάθεια να υπονομεύσει την πώληση των μετοχών του ΠΑΟ» και «θέλει να τον διώξει από την ιστορική του έδρα, να τον αποκλείσει από το πρωτάθλημά και διαλύσει κάθε ελπίδα ανάκαμψής του».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ