Αθλητισμος

Antetokounbros 5K Run: Ένας μοναδικός αγώνας στο κέντρο της Αθήνας

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο σε προσκαλούν σε έναν αγώνα τρεξίματος για καλό σκοπό

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
thumbnail_antetokoumbros_5k_run_.jpg

Τα θαυματουργά παιδιά του μπάσκετ, η οικογένεια που όλοι λατρεύουμε, αυτό το καλοκαίρι θα αφήσουν για λίγο την πορτοκαλί θεά και θα βάλουν τα αθλητικά τους, για να τρέξουν στην πόλη για καλό σκοπό.

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τη Nike και προσκαλούν τους φίλους του αθλητισμού του Σάββατο 7 Ιουλίου στο Antetokounbros 5K Run, έναν αγώνα 5 χιλιομέτρων στο κέντρο της πόλης, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στην «Κιβωτό του Κόσμου». Μάλιστα τα παιδιά 16 έως 18 ετών του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Παιδιού θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στον αγώνα και να προπονηθούν με αθλητές και προπονητές της Nike, για να προετοιμαστούν.

Ο αγώνας δρόμου θα ξεκινήσει στις 20:00 έξω από το γήπεδο μπάσκετ του Τρίτωνα στα Σεπόλια, έναν χώρο με ιστορική σημασία για τα αδέρφια, αφού από εκεί ξεκίνησε και το μεγάλο μπασκετικό ταξίδι των Θανάση, Γιάννη και Κώστα Αντετοκούνμπο. Άλλωστε, είναι γνωστό το μότο που ακολουθεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο μαγικό κόσμο του NBA: «Just a kid from Sepolia». Οι δρομείς θα τρέξουν μέχρι το Καλλιμάρμαρο Στάδιο, όπου θα υπάρχουν διάφορες εκπλήξεις.

Ακόμη, η Nike προσκαλεί όλους τους δρομείς να υποστηρίξουν την «Κιβωτό του Κόσμου» συμμετέχοντας στην πρόκληση τρεξίματος 34K στο Nike Running App, διανύοντας 34 χλμ σε ένα μήνα για να «ξεκλειδώσουν» το σήμα We Are All Bros. Μόλις ξεκλειδωθούν 10.000 σήματα, η Nike θα προσφέρει 10.000 ευρώ στην «Κιβωτό του Κόσμου». Στόχος είναι να διαδοθεί το μήνυμα για μια πιο ανοιχτή κοινωνία πολιτών, που στηρίζει και εμπνέει τη νεολαία μέσω του αθλητισμού.

INFO:

Για την πρόκληση των 34K μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το Nike Running App από το App Store ή το Google Play.

Οι εγγραφές ξεκινούν την Παρασκευή 15 Ιουνίου στo myrace.gr/antetokounbros.html και θα ολοκληρωθούν με την συμπλήρωση 3.500 συμμετοχών.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 5 ευρώ.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ