Αθλητισμος

Αυτά είναι τα 5 Seri που θα λατρέψεις φέτος το καλοκαίρι

Πάρτι, σειρές και 1.000.000 ευρώ που χρειάζονται το … Seri τους!

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
melissa-askew-9682-unsplash.jpg

Οι συνήθειες δεν κόβονται εύκολα και ειδικά αν αυτές έχουν να προσφέρουν κάτι, τότε βεβαίως καλό είναι να μένουν συνήθειες. Το καλοκαίρι έχει τα δικά του στάνταρ και τα δικά του Seri, που αγαπάμε να ακολουθούμε. Πόσο μάλλον αυτό το καλοκαίρι, που με το Μουντιάλ της Ρωσίας να είναι εδώ, από τις 14 Ιουνίου μέχρι τις 15 Ιουλίου, αναμένεται τόσο ξεχωριστό. Ποια είναι λοιπόν τα πέντε πιο αγαπημένα Seri για αυτό το καλοκαίρι;

5. Το Seri των μπάνιων

Νησί ή και στην Αθήνα, το καλοκαίρι που οι έγνοιες τελειώνουν δεν έχεις παρά να ξεσκάσεις και ο καλύτερος τρόπος είναι στην παραλία. Ως παιδιά μετράγαμε τα μπάνια μας, τώρα ήρθε η ώρα να μετρήσουμε τα Seri μπάνια μας με μόνη υποχρέωση να είμαστε πίσω το βράδυ για τους αγώνες του 21ου Μουντιάλ!

zsolt-revay-187418-unsplash.jpg

4. Το Seri των πάρτι

Ό,τι τύπος κι αν είσαι στη διασκέδαση σου και οτιδήποτε κι αν σημαίνει το πάρτι για σένα, το καλοκαίρι είναι μια καλή περίοδος να επεκτείνεις το μέχρι τώρα Seri σου. Παραλιακά ή όχι, σε μπαρ, σε κλαμπ ακόμα και στο σπίτι το Seri δεν πρέπει να σπάσει, οπότε, μετά από τα ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αυτό το καλοκαίρι έχει Non-stop party!

3. Το Seri των επεισοδίων στην αγαπημένη σειρά

Ο χρόνος άφθονος και αν είσαι σπιτόγατος, τι καλύτερο από το να τον συνδυάσεις με την αγαπημένη σου σειρά; House of Cards, Game of Thrones ή ό,τι άλλο επιθυμεί κανείς σε ασταμάτητη version. Ποιος από την παρέα θα κάνει το μεγαλύτερο Seri και θα δει σεζόν σε μία μέρα;

2. Το Seri των ημερών αποχής από τη δουλειά

Το καλοκαίρι είναι εδώ και μαζί έρχονται και οι διακοπές από την εργασία, όποια κι αν είναι αυτή. Προτιμάς μικρά Seri, τριών ή τεσσάρων ημερών μακριά από το άγχος ή ένα μεγάλο Seri, που θα σε αποφορτίσει πλήρως από την πίεση της καθημερινότητας και θα σε βγάλει από την πίεση, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα; Όποιο Seri κι αν λατρεύεις, το μόνο σίγουρο είναι, ότι με καλή διάθεση και παρέα, αυτό το καλοκαίρι μπορείς να περάσεις ακόμα καλύτερα.

thumbnail_stoiximan-seri_wc2018-fb-post.jpg

1. Το Seri του Μουντιάλ, που αποφέρει έως και 1.000.000 ευρώ

Τα υπόλοιπα Seri μπορεί να σε χαλάρωναν για λίγες ημέρες, όμως το Seri της Stoiximan, είναι ικανό να σε χαλαρώσει για μια ζωή. Μουντιάλ θα δεις έτσι κι αλλιώς, γιατί να μην διεκδικήσεις δωρεάν τις πιθανότητές σου, ώστε να κάνεις το μεγαλύτερο σερί σωστών προβλέψεων και να είσαι εσύ ο τυχερός; Η διαδικασία για το καλύτερο Seri του καλοκαιριού είναι απλή: Κατεβάζεις το Seri App, συνδέεσαι και διαγωνίζεσαι με φίλους, συγγενείς ή με όλη την μουντιαλική κοινότητα απαντώντας σε ερωτήσεις. Όσες περισσότερες σωστές απαντήσεις δώσεις, τόσο επεκτείνεις το Seri σου και παράλληλα, τόσο πλησιάζεις στο όνειρο του ενός εκατομμυρίου ευρώ!

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ