Αθλητισμος

Ευρωλίγκα: Ποιος θα πάρει το δέκατο; (video)

Τελικός ανάμεσα στη Φενέρ του Ομπράντοβιτς και τη Ρεάλ Μαδρίτης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
19533722.jpg
© EPA/ANDREJ CUKIC

Η Φενέρμπαχτσε δικαίωσε τον τίτλο του φαβορί απέναντι στη Ζαλγκίρις, η Ρεάλ Μαδρίτης αποδείχθηκε ανώτερη της ΤΣΣΚΑ και έτσι ο τελικός της Κυριακής στην Ευρωλίγκα θα αποτελεί τη μονομαχία δύο μύθων.

Του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που μετρά εννιά κατακτήσει τροπαίων και της «βασίλισσας» της Ευρώπης, που κι αυτή έχει εννιά κύπελλα στη συλλογή της και ψάχνει αύριο τη Decima!

Στο πρώτο ματς, Φενέρ και Ζαλγκίρις έπαιξαν περισσότερο… ξύλο παρά μπάσκετ και επικράτησαν οι πιο έμπειροι Τούρκοι με 76-67. Σπουδαία δουλειά από τον Κώστα Σλούκα (14 π.) για τους νικητές, αλλά τον αγώνα έκρινε ο Ντίξον, ο οποίος σημείωσε 19 πόντους σε λιγότερα από 12 λεπτά συμμετοχής.

Highlights: Fenerbahce Dogus Istanbul - Zalgiris Kaunas

Στο βραδινό ματς που έγινε στο Βελιγράδι, κυριάρχησε το θέαμα. Η Ρεάλ νίκησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 92-83 και δικαιότατα προκρίθηκε στον τελικό, αφήνοντας εκτός τους κάκιστους και λίγο άναρχους Ρώσους του Δημήτρη Ιτούδη.

Οι Μαδριλένοι είχαν τους Γιουλ και Ντόντσιτς πρώτους σκόρερ με 16, ενώ οι ηττημένοι μετρούν το ντροπιαστικό 3/16 στις κατακτήσεις σε φάιναλ φορ, χάνοντας φέτος άλλη μια ευκαιρία παρότι έχουν το πιο ακριβό ρόστερ.

Highlights: CSKA Moscow - Real Madrid

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ