Αθλητισμος

Ο Μάριν έκανε μήνυση στον διαιτητή Κατσικογιάννη! (video)

Για απώθηση του Γερμανού από τον ρέφερι στην ήττα του Ολυμπιακού στη Ριζούπολη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
marin2342342.jpg
EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ένα πολύ παράξενο και πρωτοφανές περιστατικό έγινε στη Ριζούπολη την Κυριακή το βράδυ και φαίνεται πως θα έχει συνέχεια στα δικαστήρια!

Στην ήττα του Ολυμπιακού από τον Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0, οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτυρήθηκαν έντονα (και δικαίως) στο  τέλος για ένα πέναλτι σε χέρι του Κοντοέ. Όλοι σχεδόν οι παίκτες είχαν περικυκλώσει τον διαιτητή Κατσικογιάννη, ο οποίος προσπαθούσε να τους απομακρύνει. Το χέρι του ρέφερι φαίνεται δύο φορές να έχει επαφή με το σώμα του Μάριν, ο οποίος τη δεύτερη φορά δείχνει να πέφτει σαν να τον… πυροβόλησαν!

Ο Γερμανός μέσος του Ολυμπιακού, φεύγοντας από το γήπεδο, πήγε σε αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε μήνυση κατά του Κατσικογιάννη για βίαιη απώθηση!

Ανεξάρτητα από αυτό το περίεργο περιστατικό, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν κάκιστοι αγωνιστικά και ουσιαστικά χάνουν το τρένο της δεύτερης θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ακόμη και να μην κερδίσει κάτι ο ΠΑΟΚ από την έφεση, δύσκολα θα αλλάξει κάτι, καθώς οι Θεσσαλονικείς έχουν 58 βαθμούς και οι Πειραιώτες 54, δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Ντουετο Κοτζιας και ΥΠΕΞ Σερβίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ