Αθλητισμος

Αποχή στον Παναθηναϊκό!

Δεν πληρώθηκαν όλοι οι παίκτες και δεν πάνε στις προπονήσεις

341981-718242.jpg
Αργύρης Ευθυμιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4399870.jpg
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI

Για μια ακόμη φορά η διοίκηση του Παναθηναϊκού στάθηκε ασυνεπής στις υποχρεώσεις της και δεν πλήρωσε όλους τους παίκτες. Για την ακρίβεια, έγινε γνωστό πως σήμερα-αύριο θα δινόταν το 30% της δόσης Δεκεμβρίου μόνο στους Έλληνες και όχι στους ξένους παίκτες, κάτι που εξόργισε τους πάντες και κυρίως τον αρχηγό Δημήτρη Κουρμπέλη.

Χθες Δευτέρα, στις 7 το απόγευμα ήταν προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση μετά το Πάσχα και κανείς ποδοσφαιριστής δεν εμφανίστηκε. Αυτό θα γίνει και σήμερα, αλλά και κάθε μέρα που περνά και δεν γίνονται πράξη οι υποσχέσεις της (ανύπαρκτης) διοίκησης του ΠΑΟ.

Οι παίκτες έχουν αποφασίσει να γυμνάζονται μόνοι τους ώστε να κατεβαίνουν στους αγώνες, μόνο που όλα δείχνουν πως το ποδοσφαιρικό τμήμα του «τριφυλλιού» είναι πια σκορποχώρι. Και γι’ αυτό δεν ευθύνονται ούτε οι παίκτες ούτε οι προπονητές…

Το χειρότερο έγινε στην περίπτωση του Λουτσιάνο, ο οποίος δεν πληρώθηκε ούτε καν τον Οκτώβρη. Προφανώς γιατί είχε υποστεί ρήξη χιαστών και δεν έπαιζε μέχρι πρότινος…

Ο Γιάννης Αλαφούζος συνεχίζει να ντροπιάζει τον Παναθηναϊκό, να τον διασύρει και να μην δείχνει διάθεση να αντιστρέψει την κατάσταση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ