Αθλητισμος

Ο Μπουφόν αποθεώνει Λαρεντζάκη! - Τι απάντησε ο Έλληνας παίκτης

Δεν είναι πρόωρο Πρωταπριλιάτικο, αλλά πραγματικότητα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4418053.jpg
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Το πάθος και η αυταπάρνηση των παικτών της ΑΕΚ, οδήγησαν στη νίκη με 78-69 κόντρα στη Στρασμπούρ για το Τσάμπιονς Λιγκ του μπάσκετ. Αν μπορούσαμε να συμπυκνώσουμε σε μία φάση την ψυχή που έβγαλε η ελληνική ομάδα, θα ήταν η… απόκρουση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Ο διεθνής γκαρντ, στην προσπάθειά του να κλέψει μια μπάλα, έκαβε πλονζόν σαν τερματοφύλακας και τα κατάφερε, ουσιαστικά μπλοκάροντας!

Το βίντεο έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες, έπαιξε σε μεγάλα sites των ΗΠΑ και με κάποιο τρόπο υπέπεσε και την αντίληψη του Τζανλουίτζι Μπουφόν. Ο κορυφαίος Ιταλός πορτιέρε ανέβασε το κλιπάκι στο Instagram και σχολίασε πως «ούτε εγώ δεν θα έκανα τέτοια επέμβαση»!

Io una parata così non l'ho mai fatta ? Good job @larentzakis_5 #Repost @basketballcl with @get_repost・・・⚽️ @GianluigiBuffon would be proud! #BasketballCL #Road2Final4 @AEKbc @larentzakis_5

Τι απάντησε ο Έλληνας παίκτης

Επίσης με ένα ποστ στο Instagram απάντησε στην ανάρτηση του Ιταλού παικταρά ο Λαρεντζάκης. Γράφει ο διεθνής γκαρντ: «Τζιανλουίτζι Μπουφόν, είναι μεγάλη τιμή όταν ένα παιδικό σου είδωλο κάνει αναφορά στο όνομά σου! Το εκτιμώ σπουδαίε Λουίτζι και ελπίζω η ΑΕΚ και η Γιουβέντους να πανηγυρίσουν και οι δύο στο τέλος της χρονιάς την κατάκτηση του Champions League»!

@gianluigibuffon  It's a big honor when a childhood idol refers to your name! Appreciate you Great Luigi and i hope AEK BC and Juventus will both win the Champions League ????

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ