Αθλητισμος

Γιώργος Σαββίδης: Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη του κόσμου

Νέο «χτύπημα» στο Instagram από τον γιο του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
savvidis.jpg
EUROKINISSI

Με νέα ανάρτησή του στο Instagram, ο Γιώργος Σαββίδης έθεσε ορισμένα ερωτήματα αναφορικά με τη νομιμότητα και το πώς αυτή εφαρμόζεται στην Ελλάδα.

Αναλυτικά, το μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη:

Με αφορμή των τελευταίων δηλώσεων διάφορων στελεχών της ΝΔ σάς υπενθυμίζω πως καθήκον σας είναι να εξασφαλίζετε τη νομιμότητα στη χώρα η οποία έχει χαθεί προ πολλού και όχι το βράδυ της 11ης Μαρτίου!

Η εκπλήρωση γραμματειών, οι σκιώδεις πολιτικές, η δημιουργία σκανδάλων (Novartis, Siemens, κ.τλ.), κάθε άλλο συμβάλουν σε αυτό...

1. Ο κόσμος περιμένει τις απαντήσεις σας όπως και κάθε βουλευτής για τα περιστατικά της φωτογραφίας. Θα αργήσετε πολύ;

2. Τα πρόστιμα της ΣΕΚΑΠ έγιναν από προηγούμενη διοίκηση που ήταν διορισμένη από το κράτος επί της δικιάς σας κυβερνήσεως... Ατυχές παράδειγμα να αναφέρεστε σε αυτό, μην το αναλύσουμε γιατί θα σας πιάσει λόξιγκας, μια βόλτα στην περιοχή της Ξάνθης, συνομιλώντας με τους εργαζόμενους θα σας βοηθούσε! Άλλον επιχειρηματία παρακαλούσαν να πάρει τον ΔΟΛ, φοβούμενοι μη πέσει σε «ξένα» χέρια.

3. Κάποιοι ετοίμαζαν «περήφανες» πωλήσεις σε Τούρκους και κάποιοι πουλάνε σε μία από τις μεγαλύτερες καπνοβιομηχανίες στον κόσμο!!

4. Άλλοι πτωχεύουν δυστυχώς κανάλια (MEGA) και άλλοι πραγματοποιούν deal αναβάθμισης ολόκληρης της περιοχής της Ξάνθης... Αλλά είναι πατριώτες ξέχασα και έχουν καλούς κουμπάρους.

5. Όσο για διαρροές από ελεγχόμενα media σάς ενημερώνω πως δεν πωλείται ΤΙΠΟΤΑ. Νέα πρότζεκτ έρχονται σύντομα.

6. Στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία και ο πολιτισμός μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη του κόσμου.

Me aformi twn teleutaiwn dhlwsewn diaforwn stelexwn ths N.D  sas ypenthymizw pws kathikon sas einai na eksasfalizete t nomimotita st xwra h opoia exei xathei pro pollou kai oxi to vrady ts 11hs Martiou!H ekplirwsi grammatiwn,oi skiwdeis politikes,h dhmiou
@georgiss.s/Instagram

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ