Αθλητισμος

Όπου φτωχός κι η μοίρα του…

Ο Παναθηναϊκός είναι για λύπηση, αφού «ανέστησε» και τον ΠΑΣ Γιάννινα

341981-718242.jpg
Αργύρης Ευθυμιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4369196_1.jpg
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI

Ήταν 28η Οκτωβρίου όταν ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε για τελευταία φορά μέσα στο γήπεδό του. Πέρασαν οι μέρες, ήρθαν τα Χριστούγεννα, η Πρωτοχρονιά, το 2018, πάμε για Καθαρά Δευτέρα και έφτασε η ώρα για να νικήσουν ξανά μέσα στο «σπίτι» τους οι Ηπειρώτες. Φυσικά, βρέθηκε «θύμα» και είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ακόμη να κάνει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη. Και μάλλον δεν πρόκειται να την κάνει φέτος. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 2-1, αφήνοντας μόνο την εντύπωση ότι πάλεψαν.

Όταν όμως ένας παίκτης του ΠΑΟ (Μυστακίδης) χάνει γκολ σε κενή εστία και λίγο μετά ο αντίπαλος σκοράρει από το πουθενά (Κόντε 1-0), κάτι πάει στραβά. Ή στο τέλος του πρώτου μέρους, που ο Παναθηναϊκός έπρεπε να κερδίσει κόρνερ. Ο διαιτητής δεν το είδε, η μπάλα παίχτηκε από το άουτ και κάπως έτσι ο ΠΑΣ σκόραρε δεύτερη φορά, πάλι με τον Κόντε που πέτυχε ένα απίθανο γκολ.

Ακόμη και οι ατυχίες είναι εις βάρος του Παναθηναϊκού, ο οποίος απέχει εννιά βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Κι αν τώρα ένα τέτοιο ενδεχόμενο φαίνεται απίθανο, σε λίγο καιρό ίσως να μην είναι. Διότι στη συνέχεια το «τριφύλλι» έχει πιο δύσκολα ματς. Και γι’ αυτό το χάλι δεν ευθύνεται μόνο ο Αλαφούζος, αλλά και ο Μαρίνος Ουζουνίδης. ΟΚ, έχει παικτάκια της σειράς να διαχειριστεί, αλλά τους περισσότερους αυτός τους διάλεξε το καλοκαίρι. Τέτοια αστοχία σε επιλογές ούτε ο Στραματσόνι…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ