Αθλητισμος

Ξανά εκτός Εθνικής ο Νίκος Παππάς

Δεν τον κάλεσε ούτε τώρα ο Θανάσης Σκουρτόπουλος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
nikos-pappas.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Ο Νίκος Παππάς εκτός Εθνικής

Πέρασαν πάνω από δύο μήνες από την τελευταία φορά που αγωνίστηκε η Εθνική μπάσκετ στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ και πολύς λόγος είχε γίνει για τον αποκλεισμό του Νίκου Παππά από την αποστολή.

Φαίνεται πως τόσο καιρό ούτε ο παίκτης ούτε ο ομοσπονδιακός προπονητής έκαναν κάποιο βήμα προσέγγισης, αφού στην 24άδα που ανακοινώθηκε σήμερα, ο γκαρντ του Παναθηναϊκού είναι εκτός.

Στις 23 Φεβρουαρίου η Εθνική παίζει με την Εσθονία, όμως εκείνη τη μέρα υπάρχει αγωνιστική στην Ευρωλίγκα, οπότε η Ελλάδα θα παίξει λογικά χωρίς τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ενώ κανείς δεν ξέρει να αυτή τη φορά οι διεθνείς του Ολυμπιακού θα θέσουν εαυτόν στη διάθεση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, τουλάχιστον για το ματς με τη Βρετανία του 25 του επόμενου μήνα.

Αναλυτικά οι κλήσεις του Σκουρτόπουλου:

Νικ Καλάθης, Θ. Αντετοκούνμπο, Βουγιούκας, Μήτογλου, Πρίντεζης, Παπανικολάου, Παπαπέτρου, Μάντζαρης, Βασιλόπουλος, Σάκοτα, Λαρεντζάκης, Μαυροειδής, Μαργαρίτης, Κόνιαρης, Κατσίβελης, Χαραλαμπόπουλος, Αθηναίου, Μποχωρίδης, Γιαννόπουλος, Γκίκας, Κασελάκης, Λούντζης, Μπουρούσης, Σλούκας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ