Αθλητισμος

Προς Βραζιλία ο Μολέντο

Ο ΠΑΟΚ απέσυρε την προσφορά του ο παίκτης πάει από τώρα στην Ιντερνασιονάλ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
18600663.jpg
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Μέχρι να δούμε τον Μολέντο με τη φανέλα της νέας του ομάδας (όποια κι αν είναι αυτή…) δεν πιστεύουμε τίποτα. Επίσημα, ο ΠΑΟΚ απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Βραζιλιάνο και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ετοιμάζεται να επιστρέψει από τώρα στη χώρα του για λογαριασμό της Ιντερνασιονάλ.

Βέβαια, ο Παναθηναϊκός θέλει χρήματα και οι Βραζιλιάνοι ψάχνουν να τα βρουν, με συνέπεια να μην υπάρχει ακόμη οριστική συμφωνία. Αυτά γίνονται στο προσκήνιο, διότι στο παρασκήνιο ακούγονται πολλά και διάφορα.

Καταρχάς, ίσως ο ΠΑΟΚ να επανέλθει με πρόταση, παρότι επικοινωνιακά έχει χάσει πολλούς πόντους, αφού θεωρούσε τον παίκτη κλεισμένο. Παράλληλα, από τη Θεσσαλονίκη διαρρέουν πως στην επιστροφή του Μολέντο υπάρχει… δάκτυλος Ολυμπιακού, αν και κάτι τέτοιο δεν θα αποδειχθεί ποτέ, αν βέβαια ισχύει.

Τουλάχιστον, στον Παναθηναϊκό κοιτούν πως θα πάρουν από τον ΠΑΟΚ κάποιους παίκτες έτσι κι αλλιώς, έστω και ως δανεικούς. Η κουβέντα γίνεται για τους Κωνσταντινίδη, Μυστακίδη, καθώς ο Κάτσε δεν ψήνεται και ψάχνει ομάδα στο εξωτερικό. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ