Αθλητισμος

Το «σίριαλ» και ο… αντάρτης

Πώς… διαιωνίζεται η υπόθεση-Μολέντο και το λάθος που έκανε ο Βράνιες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4342928.jpg
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Μεσοβδόμαδα μπορεί να μην υπήρχε αγωνιστική δράση στην Ελλάδα, αλλά οι μεταγραφικές «μάχες» καλά κρατούν.

Πρόσωπο των ημερών ο Ροντρίγκο Μολέντο, ο στόπερ του Παναθηναϊκού, που όλο φεύγει και όλο δεν συμφωνεί με καμία ομάδα.

Χθες στο παιχνίδι μπήκε και ο Ολυμπιακός (παρότι αυτό διαψεύστηκε), όμως η πρότασή του απορρίφθηκε από τους «πράσινους» για ευνόητους λόγους. Είναι δεδομένο πως η διοίκηση του ΠΑΟ θέλει ΠΑΟΚ, όχι τόσο για τα χρήματα, αλλά για τους παίκτες που θα πάρει (Κάτσε, Κωνσταντινίδης ίσως και Μυστακίδης).

Πάνω που οι Θεσσαλονικείς τα είχαν βρει σε όλα με τον Βραζιλιάνο για δανεισμό ως το καλοκαίρι, ο θηριώδης αμυντικός αντί να εμφανιστεί να υπογράψει, έπαιξε κρυφτούλι, τονίζοντας πως θέλει να πάει από τώρα στη Βραζιλία. Ο λόγος είναι πως εκεί ζει τόσο η άρρωστη μητέρα του, όσο και η κόρη του.

Ο παίκτης έχει συμφωνήσει να ενταχθεί στην Ιντερνασιονάλ το καλοκαίρι, αλλά κάνει προσπάθειες να πάει από τώρα εκεί. Ο Παναθηναϊκός φυσικά θέλει χρήματα, που μάλλον δεν διαθέτουν οι Βραζιλιάνοι.

Μέσα στο όλο… μπάχαλο, υπήρξαν φήμες πως και η ΑΕΚ έκανε κρούση για τον παίκτη. Χθες, ο Βράνιες δεν πήγε στην προπόνηση, θέλοντας έτσι να… εκβιάσει πιθανή μεταγραφή του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Άντερλεχτ. Όταν εμφανίστηκε το απόγευμα ο Βόσνιος αμυντικός, ενημερώθηκε για την οργή που προκάλεσε στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ζήτησε να τον συναντήσει, όπως κι έγινε.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, του ξεκαθάρισε πως «με αυτό που έκανες, δεν σε πουλάω πια ούτε με 10 εκατομμύρια ευρώ. Βάλε κάτω το κεφάλι, δούλεψε και θα δούμε τι θα γίνει με σένα».

Ο Βράνιες λογικά θα εμφανιστεί στην προπόνηση της «Ένωσης» και θα ξεχάσει τις τάσεις φυγής του, τουλάχιστον ως το καλοκαίρι. Παράλληλα δέχτηκε εκατοντάδες υβριστικά μηνύματα και σχόλια από φίλους της ΑΕΚ στα social media και μάλλον κατάλαβε πως δεν τον παίρνει να συνεχίσει την «ανταρσία». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ