Αθλητισμος

Φρανκ Ριμπερί: «Η ουλή με έκανε αυτό που είμαι. Μου έδωσε δύναμη» (video)

Κατάθεση ψυχής από τον Γάλλο διεθνή και άσσο της Μπάγερν Μονάχου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
18841004.jpg
EPA/LENNART PREISS

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γάλλος διεθνής και άσσος της Μπάγερν Μονάχου ανοίγει την ψυχή του και μιλάει για τις δυσκολίες της ζωής του. Δυσκολίες που αρχίζουν και τελειώνουν στην εξωτερική του εμφάνιση.

Οι βιολογικοί γονείς του Ριμπερί τον εγκατέλειψαν σε ένα μοναστήρι, ενώ στα δύο του χρόνια έγινε θύμα τροχαίου από το οποίο προκλήθηκαν οι ουλές στο πρόσωπό του. 

Ο γάλλος ποδοσφαιριστής μίλησε για το πώς είναι να μεγαλώνεις με τη ρετσινιά του άσχημου, αφού όλοι έτσι τον αποκαλούσαν, τονίζοντας ότι οι ουλές και το αποκρουστικό του πρόσωπο διαμόρφωσαν την προσωπικότητά του. 

Πραγματικά, συγκλονίζουν όσα λέει στο Canal+ 

«Αυτή η ουλή... Αυτή με διαμόρφωσε, αυτή έφτιαξε τον χαρακτήρα μου και μου έδωσε δύναμη. Δεν είναι εύκολο να είσαι παιδί και να κυκλοφορείς με ένα τέτοιο σημάδι. Σε κοιτάζουν περίεργα οι άλλοι, λένε ότι είσαι άσχημος. Και η οικογένειά μου υπέφερε εξαιτίας αυτής της ουλής, εξαιτίας όλων όσων έπρεπε να ακούει. Όλοι κοίταζαν το πρόσωπό μου και έλεγαν ότι είμαι άσχημος. Δεν γινόταν να περάσω απαρατήρητος. Ακόμα και τώρα που παίζω ποδόσφαιρο, δεν κοιτάζουν τον Φρανκ, αλλά την ουλή του». 

«Παρά το γεγονός ότι ήμουν νέος και με ενοχλούσαν αυτά που άκουγα, δεν πήγα ποτέ στη γωνία να βάλω τα κλάματα. Ναι, υπέφερα, αλλά ποτέ, ποτέ, ποτέ δεν έκλαψα. Και δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω πλαστική επέμβαση, διότι τα σημάδια μου είμαι εγώ».

Oh Happy Day-Edwin Hawkins Singers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ