Αθλητισμος

Προσωρινή ανάσα ζωής για τον Παναθηναϊκό

Τακτοποιούνται οι άμεσες οικονομικές υποχρεώσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
atrpao_molins_feast.jpg
pao.gr

Το φλέγον ζήτημα που αντιμετώπιζε ο Παναθηναϊκός λύθηκε και –σε γενικές γραμμές- οι «πράσινοι» αναμένεται να βγάλουν το 2017 δίχως πολλά προβλήματα και μπελάδες. Σήμερα ήταν να εκδικαστεί η καταγγελία του πρώην παίκτη της ομάδας, Ράσμους Τελάντερ.

Εν τέλει, υπήρξε διακανονισμός, ο Δανός θα εισπράξει σε πρώτη φάση 46.000 ευρώ και έτσι ο ΠΑΟ γλιτώνει την τιμωρία -3 βαθμών που θα προέκυπτε, αν και βέβαια είχε το δικαίωμα έφεσης.

Από ‘κει και πέρα, φαίνεται πως οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν προσφυγές, παρότι μεθαύριο δεν θα πληρωθούν τις δόσεις Οκτωβρίου, αν και τυπικά θα έχουν το δικαίωμα.

Ακόμα και οι… επίφοβοι Χουλτ, Μολέντο, διαμήνυσαν πως δεν θα προχωρήσουν σε προσφυγές, αφού είναι πιθανό να αποχωρήσουν με μεταγραφή τον Γενάρη. Λέγεται πως την Παρασκευή θα μοιραστούν στους παίκτες 500.000 ευρώ ως έναντι για τις δόσεις, ενώ είναι πολύ πιθανό να δώσει χρήματα και ο Γιάννης Αλαφούζος (ώστε να καλυφθούν τρύπες), ο οποίος θα τα πάρει πίσω τον Ιανουάριο, όταν και θα υπάρξει εισροή χρημάτων από πωλήσεις παικτών. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ