Αθλητισμος

Η ΑΕΚ ξύπνησε γρήγορα από τον εφιάλτη

Έφερε 2-2 με τη Ριέκα και ψάχνει έναν βαθμό για να συνεχίσει στο Γιουρόπα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gioyropa.jpg
eurokinisi

Κανείς δεν περίμενε και κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί την… πλημμύρα της άμυνας της ΑΕΚ στο χθεσινό ματς με τη Ριέκα. Απέναντι σε μια μέτρια και άσημη ομάδα, η «Ένωση» έχανε με 2-0 στο 30’, ενώ ο αντίπαλος από την Κροατία είχε ακόμη δύο δοκάρια και άλλες ευκαιρίες. Μέσα σε μισή ώρα αγώνα, μέσα στο ΟΑΚΑ.

Αν κάτι έχουν αποδείξει, όμως, οι «κιτρινόμαυροι» φέτος είναι ότι αρνούνται να χάσουν. Έτσι, το 0-2 δεν τους… τρόμαξε και εν τέλει μεταμορφώθηκε σε 2-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Με αντεπίθεση διαρκείας, η ΑΕΚ ισοφάρισε με γκολ των Αραούχο, Χριστοδουλόπουλου, ενώ έχασε και ευκαιρίες για να κάνει την ολική ανατροπή και να πάρει το ματς.

Στο άλλο ματς, η Μίλαν νίκησε την Αούστρια με 5-1 και πέρασε στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Η βαθμολογία του ομίλου είναι Μίλαν 11, ΑΕΚ 7, Αούστρια 4, Ριέκα 4.

Στην τελευταία αγωνιστική που θα γίνει σε δύο εβδομάδες, η ελληνική ομάδα ταξιδεύει στη Βιέννη και αναζητά μια ισοπαλία για να προκριθεί και αυτή. Με ήττα μένει εκτός, καθώς θα υστερεί στη ισοβαθμία.

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ