Αθλητισμος

Ναυάγιο του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη (video)

Η Μπαρτσελόνα «πληγώνει» μόνο τις ελληνικές ομάδες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
379823-783528.jpg
EUROKINISSI

Μετά την περσινή αποτυχημένη χρονιά της Μπαρτσελόνα του Γιώργου Μπαρτζώκα, φέτος η διοίκηση αποφάσισε να κάνει ριζικές αλλαγές σε ρόστερ και προπονητή. Ούτε τώρα, όμως, δείχνει να πηγαίνει κάτι σωστά για τους «μπλαουγκράνα».

Στο πρωτάθλημα μετρά δύο ήττες σε έξι παιχνίδια, ενώ στην Ευρωλίγκα η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη. Μόλις δύο νίκες σε πέντε αγωνιστικές! Δύο νίκες εντός έδρας και με άλλη μία κοινή συνισταμένη. Έγιναν απέναντι στις δύο ελληνικές ομάδες και μάλιστα με διαφορά. Στην πρεμιέρα ο Παναθηναϊκός έχασε με 27 πόντους διαφορά, ο Ολυμπιακός χθες με 22 και με σκορ 73-51.

Αυτή και η ισοφάριση του αρνητικού επιθετικού ρεκόρ στη διοργάνωση, καθώς 51 πόντους είχε πετύχει και πριν από τέσσερα χρόνια στο Μιλάνο, όταν διασύρθηκε με 81-51 από την Αρμάνι.

Η χθεσινή ήταν η πρώτη φετινή ήττα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, αλλά ήρθε με τόσο εμφατικό τρόπο, που προβλημάτισε άπαντες. Είναι χαρακτηριστικό πως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν 2/15 τρίποντα, αλλά και 21 λάθη, ενώ μόνο ο Παπαπέτρου σημείωσε διψήφιο αριθμό πόντων, μόλις έντεκα.

Την επόμενη εβδομάδα οι Πειραιώτες υποδέχονται τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ακόμη αναζητά την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στην Ευρωλίγκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ