Αθλητισμος

Ρεκόρ, εκπλήξεις και το γκολ του Σωκράτη (video)

Άλλη μια σπουδαία βραδιά η χθεσινή στο Τσάμπιονς Λιγκ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
377157-778631.jpg
EPA/ANTONIO BAT

Η Λίβερπουλ είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, ένα 8-0 επί της Μπεσίκτας. Από την Τρίτη το βράδυ κρατά στο παλμαρέ της και τη μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη αγγλικού συλλόγου σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Οι «κόκκινοι» βρήκαν μπόσικη την άμυνα της Μάριμπορ μέσα στη Σλοβενία και τη φιλοδώρησαν με 7-0! Πάντως, μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί το ευρύ 5-1 της Σπαρτάκ Μόσχας κόντρα στη Σεβίλλη.

Στη Μαδρίτη, η Ρεάλ απέτυχε για άλλη μια φορά να νικήσει στο γήπεδό της. Σε σύνολο έξι αγώνων φέτος στο «Μπερναμπέου» έχει μόλις δύο νίκες. Χθες έφερε 1-1 με την Τότεναμ, σ’ ένα ματς που και οι δύο ομάδες έχασαν πολλές ευκαιρίες για γκολ.

Στην Κύπρο, ΑΠΟΕΛ και Ντόρτμουντ έφεραν 1-1, με τους Γερμανούς να ισοφαρίζουν με γκολ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Ο Έλληνας αμυντικός δεν πανηγύρισε «για λόγους σεβασμού προς την κυπριακή ομάδα», όπως εξήγησε ο ίδιος.

Στο μεγάλο «ντέρμπι» της βραδιάς, η πρωτοπόρος της Πρέμιερ Λιγκ, Μάντσεστερ Σίτι, υποδέχθηκε την αχτύπητη Νάπολι που έχει 8/8 νίκες στην Ιταλία. Στο πρώτο ημίωρο, οι παίκτες του Γουαρδιόλα έπαιξαν… διαστημικό ποδόσφαιρο, πέτυχαν δύο γκολ και θα μπορούσαν αρκετά περισσότερα. Μετά, λες κι έπαθαν καθίζηση, κινδύνευσαν με απώλειες της νίκης. Η Νάπολι μείωσε σε 2-1, αλλά είχε πολλές φάσεις και ένα χαμένο πέναλτι.

ΜΑΡΙΜΠΟΡ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: 

ΡΕΑΛ-ΤΟΤΕΝΑΜ:

ΣΙΤΙ-ΝΑΠΟΛΙ:

ΓΚΟΛ ΣΩΚΡΑΤΗ: 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ