Αθλητισμος

MST, ο μέντοράς σου στον υγιεινό τρόπο ζωής

Ένας ιδιαίτερος χώρος εκγύμνασης και αποκατάστασης για μικρούς και μεγάλους

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 614
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
354685-735293.jpg
Λευτέρης Εφραίμης (www.labnoir.gr)

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη του ανθρώπινου σώματος να κινείται και επενδύοντας στη φιλοσοφία ενός υγιεινού τρόπου ζωής, η Μαριλένα Σχιζοδήμου, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, δημιούργησε έναν ιδιαίτερο χώρο εκγύμνασης και αποκατάστασης για μικρούς και μεγάλους. 

Σχηματίζοντας mini personal group 3-5 ατόμων, στους χώρους του MTS διδάσκονται yoga και aerial yoga για εναρμόνιση σώματος, νου και πνεύματος, Pilates για ενδυνάμωση μυών και έλεγχο κορμού, ΤRX για κινησιολογία με μοναδική αντίσταση το βάρος του σώματος, Functional προγράμματα για δύναμη και ευλυγισία, καθώς και αγαπημένα προγράμματα όπως cross training και Calisthenics.

Ωστόσο, αν αναζητάς απεριόριστο εύρος κίνησης, επίλεξε το πρόγραμμα Αnimal Μovement. Πρόκειται για καινοτόμες μεθόδους εκγύμνασης που δημιουργήθηκαν από τη σύντηξη πολλών ειδών προπόνησης συνδυάζοντας αρχέγονες κινήσεις και μιμήσεις ζώων σε freestyle προγράμματα που ακολουθούν τη ροή μιας χορογραφίας. Ιδρυτής της συγκεκριμένης μεθόδου στην Ελλάδα είναι ο Πάνος Θεοδώρου, ενώ μαζί με τη Μαριλένα Σχιζοδήμου δημιούργησαν το Animal Movement for Kids.

Τα προγράμματα γυμναστικής συνοδεύονται από διατροφική υποστήριξη και massage therapy, ενώ λειτουργούν και τμήματα αντιμετώπισης και αποκατάστασης τραυματισμών καθώς και ασθενειών που οφείλονται στην καθιστική ζωή και το stress (παχυσαρκία, οσφυαλγία, ισχιαλγία κτλ).

MST, Ερμού 18, Μαρούσι, 1ο όροφος, 2114001372, 6948081336, Δευτ.-Παρ. 11.00-23.00, Σάβ. 10.00-18.00

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ