Health & Fitness

Γκελαούζος και Πετρουλάκη οι νικητές του Ημιμαραθωνίου

Τάσσης και Μερούσης συμπλήρωσαν την τριάδα στους άνδρες, Ρεμπούλη και Δημάκη στις γυναίκες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γκελαούζος και Πετρουλάκη οι νικητές του Ημιμαραθωνίου
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Κώστας Γκελαούζος του Παναθηναϊκού ήταν ο νικητής στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, ενώ πρώτη στις γυναίκες τερμάτισε η Ελευθερία Πετρουλάκη του ΑΟ Μυκόνου. Ο Γκελαούζος τερμάτισε σε 1 ώρα 8 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα, δεύτερος ήρθε ο Γιώργος Τάσσης και τρίτος ο Χριστόφορος Μερούσης. Η Πετρουλάκη έτρεξε την απόσταση σε 1 ώρα 20 λεπτά και 1 δευτερόλεπτο, με δεύτερη τη Ράνια Ρεμπούλη και τρίτη την Ντενίζ Δημάκη.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πρώτη θέση. Ήθελα να κατέβω βέβαια κάτω από το 1.08.10 και να κάνω ατομικό ρεκόρ αλλά δεν πειράζει», δήλωσε ο Γκελαούζος. «Σε κάποια σημεία της διαδρομής είχε δυνατό αέρα και μας επηρέασε αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Θα συνεχίσω τώρα με στόχο να κάνω έναν Μαραθώνιο το επόμενο διάστημα, προκειμένου να διεκδικήσω το όριο για το Βερολίνο», πρόσθεσε.

Η Πετρουλάκη ανέφερε ότι «συμμετείχα για πρώτη φορά στον ημιμαραθώνιο της Αθήνας και κατάφερα να πάρω τη νίκη μετά από μία μεγάλη και δύσκολη μάχη, απέναντι σε μία σπουδαία αντίπαλο όπως είναι η Ράνια. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για την νίκη μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε στη διαδρομή και μας έδινε δύναμη για να φτάσουμε μέχρι τον τερματισμό».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ