Αυτοκινηση

Πόσα fashion outfits χωράνε σε ένα SEAT Ibiza;

Οδηγώντας το νέο Best of Athens στην καρδιά της πόλης

42700073_562246877585728_3324353125745164288_n.jpg
Ελένη Μπεζιριάνογλου
ΤΕΥΧΟΣ 656
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
atk_2325.jpg

Αν είχα ένα ευρώ για κάθε φορά που μου λένε «ρε, τι ωραία περνάς, σε χαζεύω στο instagram», δεν θα χρειαζόταν να ξαναδουλέψω. Στο insta όλα φαίνονται όμορφα και ιδανικά, η αλήθεια όμως είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα το ειδυλλιακό στο να είσαι όλη μέρα στον δρόμο, να αλλάζεις outfit μέσα στο αμάξι σαν τρελή και να ψάχνεις κάνα μισάωρο για να παρκάρεις. Την αγαπώ τη δουλειά μου, αλλά είναι απαιτητική από πολλές απόψεις, κι αυτό κάνει κι εμένα απαιτητική με τα καθημερινά μου «εργαλεία».

bezaki.jpg

Τα παπούτσια μου πρέπει να είναι άνετα, η τσάντα μου πρέπει να είναι ευρύχωρη, η μπαταρία του κινητού μου να διαρκεί πολλές ώρες και το αυτοκίνητό μου πρέπει να έχει νεύρο, να κινείται εύκολα μέσα στην πόλη, να ελίσσεται στο παρκάρισμα και να είναι οικονομικό. Α! Και φυσικά να έχει στιλ. Αυτό το Σαββατοκύριακο ήμουν στο Κολωνάκι, εκεί που χτυπάει η καρδιά της μόδας. Ανάμεσα στα σικ καφέ και τα ατελιέ διάσημων σχεδιαστών, έψαχνα το επόμενο Best of Athens. Πρώτα έψαχνα να παρκάρω, όμως. Οι επιλογές περιορισμένες, η κίνηση ως συνήθως αυξημένη, απαιτούνται καλά αντανακλαστικά και γρήγορες κινήσεις. Έχεις ακριβώς 2,38 λεπτά πριν αρχίσουν να σου κορνάρουν. Δεν αγχώθηκα, το Ibiza μου δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ στο παρκάρισμα. Τσεκάρω την κάμερα οπισθοπορείας, κάνω δυο κινήσεις και μπήκα.

atk_2335.jpg

Σειρά είχαν τα παπούτσια. Δεν οδηγώ ποτέ με τακούνια, έχω πάντα όμως ένα ζευγάρι κάτω από τη θέση του συνοδηγού για να αλλάξω, όταν χρειαστεί. Διόρθωσα λίγο το μακιγιάζ μου στον καθρέφτη, βούτηξα το κινητό από το connectivity box που φόρτιζε ασύρματα και έφυγα για να τσεκάρω εκείνο το καφέ που είπαν ότι συζητιέται πολύ τώρα τελευταία. Λίγη ώρα μετά επιστρέφω στο αμάξι και πετυχαίνω ένα ζευγάρι να χαζεύει τις «τολμηρές» εξωτερικές του καμπύλες. Μόλις πλησιάζω, το SEAT Ibiza ξεκλειδώνεται αυτόματα, το ζευγάρι ψελλίζει ένα «τέλειοοοο», μου χαμογελάει και φεύγει, κοιτάζοντας κλεφτά προς το μέρος μου. Θα το παραδεχτώ, μου αρέσει να θαυμάζουν το στιλ μου, ακόμα κι αν είναι για το αυτοκίνητό μου. Μέχρι να βάλω τα πράγματά μου στο πορτμπαγκάζ, έχουν περάσει άλλοι 3-4 κοιτάζοντάς το με ενθουσιασμό και βγάζοντας φωτογραφίες. Λες να είναι το SEAT Ibiza μου το νέο Best of Athens;   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ