Αθλητισμος

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αν δεν έπαιζα μπάσκετ, θα ήμουν σεκιούριτι σε κλαμπ

Αποκαλυπτικός σε συνέντευξή Τύπου ο Greek Freak λίγο πριν από το All-Star Game στη Νέα Ορλεάνη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
greak-freak.gif
Youtube

Ευδιάθετος και με διάθεση για αποκαλύψεις εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ένα 24ωρο πριν από το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ Δύσης και Ανατολής στο Staples Center στη Νέα Ορλεάνη.

Ο Greek Freak είναι ένας από τους παίκτες που συμμετέχουν στο All-Star Game και έχουν συγκεντρώσει πάνω τους όλα τα βλέμματα.

«Ευχαριστώ πολύ τους Έλληνες για τη στήριξή τους. Ελπίζω να απολαύσουν το παιχνίδι κι εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να εκπροσωπήσω την Ελλάδα όσο καλύτερα μπορώ! Το μόνο που εύχομαι είναι να μην... καρφώσει ο ΛεΜπρόν από πάνω μου» τόνισε.

Παράλληλα, έδωσε μια συμβουλή στα νέα παιδιά, προχωρώντας και σε μια μικρή αποκάλυψη: «Να μάθουν τα βασικά. Δεν θα το κατανοήσουν στην αρχή αλλά θα το θυμούνται στα επόμενα χρόνια της καριέρας τους. Τώρα δεν το καταλαβαίνουν όμως δεν πρέπει να πηδάνε επίπεδα». Και πρόσθεσε για το τι θα έκανε στα 23 του χρόνια αν δεν έπαιζε μπάσκετ: «Μάλλον θα ήμουν σεκιούριτι σε κλαμπ»...

Μάτζικ Τζόνσον και Κόμπι Μπράιαντ

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του αναφέρθηκε στο σχόλιο του Μάτζικ Τζόνσον, ο οποίος προέβλεψε πως ο Έλληνας παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς θα βγει MVP και θα κατακτήσει το πρωτάθλημα με την ομάδα του.

«Είναι ένα σπουδαίο κομπλιμέντο, από τη στιγμή μάλιστα που έρχεται από έναν παίκτη που παρακολουθούσα πριν έλθω στη λίγκα. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να μείνω προσγειωμένος και να συνεχίσω να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα. Είναι ωραίο να ακούς καλά λόγια από σπουδαίους παίκτες» τόνισε.

Για το ενδεχόμενο να προπονηθεί μαζί με τον Κόμπι Μπράιαντ το καλοκαίρι, τόνισε:

«Θα είναι κάτι ασύλληπτο! Όπως εξήγησα, θέλω να κάνω τα πάντα για να κερδίζω και ο Κόμπι έχει την mamba mentality. Έχει πέντε δαχτυλίδια και μπορεί να σου δώσει ό,τι χρειάζεται για να γίνεις ηγέτης». 

«Κουβαλώ την ομάδα στις πλάτες μου»

Για το ταξίδι του που συνεχίζεται στον μαγικό κόσμο του NBA είπε: «Είναι πέρα από τη φαντασία μου. Θα παίξω σε δεύτερο All-Star Game, θα έχω την ευκαιρία να διεκδικήσω το βραβείο του MVP και κουβαλάω μια ομάδα στις πλάτες μου. Το αποδέχομαι σαν άνθρωπος και σαν παίκτης. Αυτό που θέλω είναι να γίνομαι καλύτερος. Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος, προσπαθώ συνεχώς να βελτιώνομαι».

«Ήμουν ηγέτης από τότε που ήμουν νέος. Τα τελευταία χρόνια είμαι πιο συγκεντρωμένος σε κάποια πράγματα, κοιτάζω περισσότερο προς έναν συγκεκριμένο στόχο. Παίζω σκληρά και θέλω να βγάζω στο παρκέ. Έχω πίεση, πρέπει να βγω στο παρκέ και να το ευχαριστηθώ. Μακάρι να πάρω το βραβείο του MVP, αλλά θα το δούμε. Χαίρομαι που το πήρε ο Θανάσης στην Ελλάδα. Θα βγω στο παρκέ να το ευχαριστηθώ» ανέφερε.

Στην ερώτηση για το τι είναι αυτό που λείπει από τους Μπακς ώστε να διεκδικήσουν κάτι καλό στο ΝΒΑ, απάντησε:

«Παίζουμε ενωμένοι, παλεύουμε όλοι μαζί. Αυτή την ώρα λείπουν κάποια πράγματα, τα οποία πρέπει να βρούμε ως ομάδα και να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ