Αυτοκινηση

Έκθεση «Αυτοκίνηση 2017»

Στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Ελληνικό έως τις 19/11

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
thumbnail_av-auto-aftokinisi.jpg

Το περασμένο, Σάββατο 11 Νοεμβρίου, άνοιξε τις πύλες της στο Ελληνικό κοινό η έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2017», στις εγκαταστάσεις του χώρου Ξιφασκίας του Ολυμπιακού Ακινήτου στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο στο Ελληνικό.

Η έκθεση, που είναι η μοναδική που διοργανώνεται στην χώρα μας, θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, και τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων).

Σε μία εποχή που σιγά-σιγά η αγορά αυτοκινήτου εμφανίζει στοιχειώδη βήματα ανάπτυξης, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν όλα τα τελευταία μοντέλα των αυτοκινητοβιομηχανιών, ενώ οι πανελλήνιες πρεμιέρες έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Ανάμεσά τους, με αλφαβητική σειρά Citroen C3 Aircross, Dacia Lodgy Stepway 7θεσιο, DS7 Crossback, Ηyundai Kona, Ηyundai i30Ν, Ηyundai i30 Fastback, Kia Stonic, Kia Picanto, Mercedes X-Class, Nissan Leaf, Renault Scénic, Seat Arona, Skoda Karoq, Skoda Spaceback Scout, , VW Polo, VW T-Roc, Volvo XC60 κ.α.

Στην έκθεση θα υπάρχει και εταιρείες που προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες After Market, ενώ παράλληλα οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν Test Drives των μοντέλων που διατίθενται για τον σκοπό αυτόν.

Τέλος, οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης για τις καθημερινές είναι από τις 15:00-21:00 και το Σαββατοκύριακο από 10:00-21:00 το βράδυ, ενώ το εισιτήριο κοστίζει 6 ευρώ. Επίσης υπάρχει μειωμένο εισιτήριο κατά 50% για άνεργους, πολύτεκνους, φοιτητές, παιδιά 12-18 ετών και άτομα με ειδικές ανάγκες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ