Αυτοκινηση

Volkswagen: Παγκόσμια πρεμιέρα για το νέο T-Roc

Ένα αυτοκίνητο που είναι ιδανικό τόσο για την κίνηση στην πόλη όσο και σε δύσβατα εδάφη

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
369392-763187.jpg

Στο πλαίσιο του μεγαλύτερου λανσαρίσματος νέων μοντέλων στην ιστορία της μάρκας, η Volkswagen εμπλουτίζει τη γκάμα της με ένα νέο crossover στην κατηγορία των compact SUV: το T-Roc που ξεχωρίζει από τις πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης, την προηγμένη του τεχνολογία, την πλήρη συνδεσιμότητα, τους αποδοτικούς κινητήρες και πάνω από όλα την φρέσκια, απόλυτα εκφραστική του αισθητική,  που βασίζεται στον κουπέ σχεδιασμό και δυναμικές αναλογίες. Ένα αυτοκίνητο που είναι ιδανικό τόσο για την κίνηση στην πόλη όσο και σε δύσβατα εδάφη!

Ειδικοί εκτιμούν πως μέσα στην επόμενη δεκαετία η ταχεία αναπτυσσόμενη κατηγορία των compact SUV θα έχει σχεδόν διπλασιαστεί σε μέγεθος. Για αυτό το λόγο η Volkswagen εισάγει ένα νέο μοντέλο που τοποθετείται κάτω από το Tiguan και που απευθύνεται σε κάθε ηλικία. Όταν και οι πέντε θέσεις των επιβατών είναι κατειλημμένες, ο χώρος αποσκευών προσφέρει συνολικά 445 λίτρα.

Το νέο T-Roc εφοδιάζεται με τρεις κινητήρες βενζίνης TSI και τρεις κινητήρες πετρελαίου TDI. Ανάλογα με το μηχανικό σύνολο, διατίθεται με κίνηση εμπρός και χειροκίνητο 6-τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, με σύστημα τετρακίνησης 4Motion (με 4Motion Active Control) και με 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG.

Οι τιμές πώλησης του νέου T-Roc θα κυμανθούν στην γερμανική αγορά στο εύρος των 20.000€. Το νέο T-Roc θα είναι διαθέσιμo στην ελληνική αγορά στα τέλη του 2017.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ