Αυτοκινηση

SsangYong XLV

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
334496-694281.jpg

Τι είναι

Το νέο SsangYong XLV έχει φτιαχτεί για να καλύπτει πολλαπλούς ρόλους και ανάγκες μετακίνησης με ιδιαίτερο στιλ, άνεση και πολυτέλεια.

Το XLV προσφέρει τεράστιους χώρους για εκμετάλλευση, αποσκοπώντας σε όλους όσοι αναζητούν ένα σύγχρονο, ποιοτικό, «διαφορετικό» crossover για κάθε είδους χρήση. Πέντε ενήλικες θα ταξιδέψουν άνετα χωρίς περιορισμούς στα γόνατά τους αλλά ούτε και στις αποσκευές τους. Η πολυτέλεια της κατασκευής δεν έχει εκπτώσεις αφού τη συναντάς απλόχερα τόσο στην ποιότητα των υλικών, όσο και στη συναρμογή τους. Όσον αφορά τους χώρους στο μεγάλο πορτμπαγκάζ των 720 λίτρων, πέρα από την πρακτική του φόρτωση, διαθέτει και υποδαπέδιους κρυφούς χώρους για έξτρα αποθηκεύσεις αλλά και κανονική πρίζα 220V/110V!

Να σημειώσουμε εδώ ότι όλα τα μοντέλα της SsangYong προσφέρονται με εγγύηση 5 ετών ή 100.000 χλμ. −όποιο από τα δύο παρέλθει πρώτο−, ότι με κάθε αγορά καινούργιου αυτοκινήτου SsangYong προσφέρεται 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια με πολλές παροχές και πλήρη κάλυψη και στο εξωτερικό, ενώ προσφέρεται εγγυημένη τιμή επαναγοράς τοις μετρητοίς στα πιο δημοφιλή μοντέλα της για έως και 55 μήνες από την ημερομηνία 1ης άδειας του αυτοκινήτου. Το XLV διατίθεται τόσο με βενζινοκινητήρα 1.6 λίτρων 128 ίππων (προσθιοκίνητο) με τιμή που αρχίζει από τα €18.380, όσο και σε diesel 1.6 λίτρων 115 ίππων με τιμές από €20.860 για την δικίνητη έκδοση και από €26.580 για την τετρακίνητη έκδοση AWD with Lock.


FAST LANE

Seat: Βραβείο Best Buy για το νέο Ateca

Seat

Το νέο Ateca χάρισε στη Seat μια κορυφαία διεθνή αναγνώριση ως «Best Buy Car of Europe in 2017» στα βραβεία Autobest2017, έναν από τους πιο διακεκριμένους θεσμούς στην Ευρώπη. Αυτό το βραβείο αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών τηςSeat για την εδραίωσή της στις πιο σημαντικές και απαιτητικές αγορές μέσω της μεγαλύτερης επιθετικής προϊοντικής πολιτικής στην ιστορία της τους επόμενους 18 μήνες με το νέο Ateca, το ανανεωμένο Leon στις αρχές του 2017, την 5η γενιά Ibiza το επόμενο καλοκαίρι και το νέο SEAT Arona στην συνέχεια. Κατά τη φετινή 16η έκδοσή του, η κριτική επιτροπή του θεσμού Autobest εντόπισε τους παράγοντες που κάνουν το Ateca την καλύτερη επιλογή για του πελάτες: Σχεδίαση, άνεση, ευκολία οδήγησης, value for money, δίκτυο διανομέων και επισκευαστών.

Mercedes-Benz Ελλάς: Κινητήριος δύναμη οι άνθρωποι!

Mercedes Benz

Τέσσερις φορές διακρίθηκε η Mercedes-Benz Ελλάς στην τελετή απονομής των HR Awards, η οποία πραγματοποιήθηκε στα μέσα Δεκεμβρίου. Η εταιρεία βραβεύτηκε για τις βέλτιστες πρακτικές της στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού αποσπώντας βραβεία στις παρακάτω κατηγορίες: Best CSR Initiative, Best Workplace Diversity Strategy, Talent Management, Performance & Rewarding. Ο πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς, κος Γ. Καλλίγερος (φωτ.) σχολίασε σχετικά: «Τέσσερις διακρίσεις - 4απλά υπερήφανος για τους ανθρώπους μας στη Mercedes-Benz Ελλάς.

Είναι πραγματικά ενθαρρυντικό σε τόσο δύσκολες εποχές για τη χώρα μας να υπάρχουν ακόμη εταιρείες που πιστεύουν στην ανθρώπινη αξία, που βάζουν στόχους και τους υπερβαίνουν, εμπνέουν και παρακινούν τους ανθρώπους τους. Αυτή είναι η άλλη Ελλάδα, μία χώρα για την οποία πρέπει όλοι να παλέψουμε για να φτάσει εκεί που της αξίζει».

Nissan: Τα «εκφραστικά» 60’’ του νέου Micra!

Nissan

Αναμφισβήτητα 60 δευτερόλεπτα είναι ένα αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα. Όμως για τον παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνηStephen Wiltshire το διάστημα αυτό είναι αρκετό για να μελετήσει την εκφραστική σχεδίαση του νέου Nissan Micra και να την αποτυπώσει με πρωτοποριακό τρόπο.

Ο Wiltshire διαθέτει ένα μοναδικό χάρισμα: έχει φωτογραφική μνήμη και είναι γνωστός για τα μονόχρωμα λεπτομερή σκίτσα του που απεικονίζουν αστικό περιβάλλον. Όντας πρόθυμος να δοκιμάσει νέους τρόπους καλλιτεχνικής έκφρασης, ο Stevenαποδέχθηκε την πρόκληση της Nissan να σχεδιάσει το νέο Micra χρησιμοποιώντας το πρωτοποριακό Tilt Brush από την Google. Πρόκειται για μια καινοτόμο δημιουργική εφαρμογή εικονικής πραγματικότητας που επιτρέπει στους χρήστες της να ζωγραφίζουν τρισδιάστατα, χρησιμοποιώντας το οπτικό σύστημα HTC Vive VR. Όπως φαίνεται εδώ το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό, προβάλλοντας τις εκφραστικές και αθλητικές γραμμές του νέου hatchback.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ