Αυτοκινηση

SEAT: Δέσμευση στο ταλέντο και στην εκπαίδευση

Οι συνεργασίες που αναπτύσσει η αυτοκινητοβιομηχανία με πανεπιστήμια και κορυφαίες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
368660-761979.jpg

Η Seat, ενισχύει τη δέσμευση της στην εκπαίδευση μέσω συνεργασίας με πανεπιστήμια και κορυφαίες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων. Το περασμένο έτος, ο μεγαλύτερος δημιουργός θέσεων επαγγελματικής απασχόλησης στο τομέα της βιομηχανίας στην Ισπανία, ολοκλήρωσε μία σειρά από projects που την κάνουν μία από τις πιο αφοσιωμένες εταιρείες στη καινοτομία και την εξέλιξη νέων επαγγελματιών.

Μία από τις κύριες πρωτοβουλίες είναι η συνεργασία μεταξύ Seat και ESADE. H Seat συμμετέχει ενεργά στα εκπαιδευτικά προγράμματα του κορυφαίου αυτού ακαδημαϊκού ιδρύματος και αποτελεί επίτιμο μέλος του. Παράλληλα, μέσω της ESADE, φέτος η αυτοκινητοβιομηχανία δημιούργησε τη χορηγία Seat, η οποία στοχεύει στη προώθηση της κατάρτισης μελλοντικών στελεχών. Κατά τη διάρκεια της διδακτικής περιόδου 2016/17, δύο σπουδαστές ηλικίας από 18 έως 22 ετών, παρακολούθησαν ένα δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΒΒΑ (Bachelor in Business Administration), κάνοντας ακόμη ένα βήμα στην αφοσίωση της μάρκας στη κατάρτιση νέων ταλέντων.

R&D για μελλοντική κινητικότητα

Η πλατφόρμα CARNET (Cooperative Automotive Researc hNetwork) εμπίπτει στην ίδια γραμμή συνεργασίας. Ιδρύθηκε από τη Seat, το Volkswagen Group Research και το Πολυτεχνείο της Καταλονίας και είναι το πρώτο κέντρο έρευνας και καινοτομίας που επικεντρώνεται στο τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας και στη μελλοντική αστική κινητικότητα στη Βαρκελώνη. Με αυτό τον τρόπο, το Πανεπιστήμιο και η βιομηχανία δημιουργούν ένα ενιαίο μέτωπο για να δημιουργήσουν, αναπτύξουν και επιτύχουν καινοτόμες τεχνολογίες που παρέχουν λύσεις στον αστικό τρόπο ζωής του μέλλοντος: νέα συστήματα κινητικότητας και νέους πιο αποτελεσματικούς τρόπους χρήσης νέων οχημάτων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ