Αυτοκινηση

Opel Crossland X

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
363607-752084.jpg

Τι είναι  

> Ένα crossover πόλης (Crossover Utility Vehicle) στην κατηγορία B (supermini)

> Tο δεύτερο μέλος της οικογένειας «Opel X» που πλαισιώνει το Mokka X

Interior / Tech

> Tο νέο Crossland X προορίζεται για αστικές περιοχές, ενώ είναι ιδανικό και για ψώνια αλλά και εκδρομές. Οι επιβάτες έχουν επαρκή ορατότητα που τους παρέχουν τα υπερυψωμένα καθίσματα, ενώ μία προαιρετική, πανοραμική κρυστάλλινη οροφή επιτείνει την αίσθηση ευρυχωρίας, για τους πιο απαιτητικούς.

> Το νέο μοντέλο συνοδεύεται από σημαντικές τεχνολογικές καινοτομίες που κάνουν την καθημερινή οδήγηση ασφαλέστερη, πιο άνετη και ευκολότερη και διαθέτει επίσης το σύστημα Opel OnStar και την τεχνολογία infotainment IntelliLink - συμβατή με Apple CarPlay και Android Auto - με έγχρωμες οθόνες αφής έως 8 ιντσών. Επίσης συμβατά smartphones μπορούν να φορτίζονται ενώ χρησιμοποιούνται με ασύρματη επαγωγική φόρτιση.

> Το επίπεδο εξοπλισμού είναι πλούσιο και μεταξύ άλλων, διατίθενται τα συστήματα Opel OnStar, infotainment, υποστήριξης ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, Ηead up display, πανοραμική κάμερα οπισθοπορείας 180 μοιρών, όπως και Σύστημα Καινοτόμων Προβολέων Full LED. Επίσης, κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών, το θερμαινόμενο τιμόνι και το θερμαινόμενο παρμπρίζ  αυξάνουν τα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας.

> Ο χώρος αποσκευών των 410 λίτρων – χωρίς αναδίπλωση πίσω καθισμάτων – είναι κορυφαίος στην κατηγορία, ενώ επιπλέον, η διαμήκης διαδρομή των πίσω καθισμάτων μπορεί να ρυθμίζεται σε εύρος  κατά 150 mm, επιτυγχάνοντας έτσι μεγαλύτερη άνεση στην περιοχή των ποδιών ή αύξηση χώρου αποσκευών στα 520 λίτρα.

Κινείται / Στρίβει

> Η γκάμα των κινητήρων που τοποθετούνται στο Crossland X, περιλαμβάνει έναν βενζίνης 1.200 κ.εκ. και ένα diesel 1.600 κ.εκ., όπως και εργοστασιακή έκδοση LPG

> Τα δύο σύνολα, συνδυάζονται με χειροκίνητα ή με αυτόματα κιβώτια.

Κοστίζει 

> Το Opel Crossland X διατίθεται ήδη στην Ελληνική αγορά σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού, με τιμές που αρχίζουν από τις 17.300 ευρώ (Crossover X-Cite 1.2) και 19.900 ευρώ (X-Cite 1.6 CDTI Ecotec S&S)

Info

> Η εταιρεία προσφέρει δωρεάν την συνδρομή στην υπηρεσία OnStar για ένα χρόνο, την δωρεάν παροχή δεδομένων 110GB για σύνδεση WiFi και την εργοστασιακή εγγύηση 5 χρόνων ή 75.000 χλμ.

> Πληροφορίες για το νέο Opel Crossland X

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ