Αυτοκινηση

Honda HR-V 1.5 CVT

Μία πρόταση της Honda στην κατηγορία των crossover

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
375519-775167.jpg

Το HR-V είναι Μία πρόταση της Honda στην κατηγορία των crossover, με χαρακτηριστική εμφάνιση coupé,  στιβαρότητα SUV, χώρους και πολυμορφικότητα ενός MPV.

Το HR-V απευθύνεται κυρίως σε νεαρούς εργένηδες και ζευγάρια που δεν έχουν δημιουργήσει ακόμα οικογένεια, ενδιαφέρονται για το lifestyle και παρακολουθούν τις τάσεις του design.

Στο εσωτερικό, το νέο HR-V προσφέρει στους επιβάτες ευρυχωρία και  χάρη στο καινοτόμο σύστημα Magic Seat της Honda μεγάλη ευελιξία. Μαλακά υλικά υψηλής ποιότητας και σοφιστικέ στυλ προσδιορίζουν το εσωτερικό του HR-V, όπου οι σχεδιαστές της Honda συνδύασαν την πλούσια ευρυχωρία με την αίσθηση ενός σπορ μοντέλου.

Ξεχωρίζουν οι πολύ άνετοι χώροι για 4 ενήλικες επιβάτες, οι πολλές πρακτικές μικροθήκες, αλλά και τα πίσω καθίσματα τεχνολογίας «Magic Seats» που σηκώνονται και αναδιπλώνονται. Το διαμέρισμα αποσκευών –με διπλό δάπεδο- έχει χωρητικότητα 470 λίτρων.

Το HR-V της δοκιμής μας κινούσε ο ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας 1.5 i-VTEC, απόδοσης 130 ίππων, που συνδυάζονταν με 7-τάχυτο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT) με αυτόματη λειτουργία ή manual μέσω χειριστηρίων πίσω από το τιμόνι, με τα οποία ο οδηγός μπορεί να κάνει τις αλλαγές. Επιταχύνει από 0-100 χλμ/ώρα σε 10,7’’ και σημειώνει τελική ταχύτητα στα 190 χλμ/ώρα. Η εργοστασιακή τιμή μικτής κατανάλωσης ορίζεται στα 5,6 λίτρα/100 χλμ.

Οι τιμές για την βενζινοκίνητη έκδοση 1.5 i-VTEC 2WD CVT αρχίζουν από 26.750 ευρώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ