Αυτοκινηση

Alfa Romeo Giulia

Ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της μάρκας

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
355046-736027.jpg

> Aπό την ίδρυσή της, η Alfa Romeo έχει μια και μοναδική προσέγγιση στην δημιουργία αυτοκίνητων. Την σύγκλιση ανάμεσα στο στιλ και το πάθος. Συνδυάζει το Ιταλικό design, την τεχνολογία αιχμής και to τολμηρό δυναμικό πνεύμα ώστε να εμπνέει συνεχώς συναισθήματα. Η νέα Giulia αποτελεί πλέον ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της μάρκας, αντιπροσωπεύοντας όλα τα παραπάνω.

> Η Giulia διαθέτει 2 κινητήρες, όλοι υπερτροφοδοτούμενοι και κατασκευασμένοι από αλουμίνιο, που συνδυάζουν επιδόσεις και οδηγική απόλαυση. Ένας κινητήρας με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων στα 2.0 με βενζίνη ισχύως 200 ίππων και ένας 2.2 Diesel, είναι διαθέσιμοι με 150 ή 180 ίππους, εφοδιασμένοι και οι δύο είτε με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων. Για να παρέχεται μία προοδευτική απόκριση χωρίς κενά σημεία (turbo lag), ο υπερσυμπιεστής λειτουργεί επίσης σε χαμηλές στροφές, αυξάνοντας την ροπή. Η μετάδοση κίνησης γίνεται στους πίσω τροχούς, ενώ η βέλτιστη κατανομή βάρους, ένα σχήμα ανάρτησης τεχνολογίας τελευταίας γενιάς και μία αποκλειστική σχέση ισχύος με βάρος, προσφέρουν πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά.

> Το εσωτερικό της Giulia επικεντρώνεται γύρω από τον οδηγό και τις κινήσεις του, φιλοξενεί με άνεση τέσσερις ενήλικες ακόμα και για μεγαλα ταξίδια ενώ το διαμέρισμα των αποσκευών διαθέτει προς φόρτωση 480 λίτρα.

> Η τιμή των Alfa Romeo Giulia αρχίζει από 38.900 ευρώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ