Visual Browsing
ΤΕΥΧΟΣ 610
ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΩΜΙΚΑ

Μίλα μου βρώμικα 610

Μυρτώ μου, το λέω και σε εσένα για να δεσμευτώ: ποτέ ξανά! 

Μυρτώ μου, το λέω και σε εσένα για να δεσμευτώ: ποτέ ξανά! Ποτέ ξανά και για κανέναν δεν θα βάλω τον εαυτό μου στη θέση του μαλάκα. Ποτέ ξανά και για κανέναν δεν θα αγνοήσω τον εαυτό μου και τα αισθήματά μου για να σώσω την όποια σχέση μου και να μη μείνω μόνη μου. Ποτέ ξανά δεν θα εμπιστευτώ κάποιον που από την αρχή έδωσε δείγματα γαϊδουριάς, αδιαφορίας, ασυνέπειας (συναισθηματικής και όχι μόνο). Ποτέ ξανά δεν θα κλείσω τα αυτιά μου όταν μέσα μου η φωνή φωνάζει και διαμαρτύρεται, όταν πληγώνομαι και κάνω πως δεν τρέχει τίποτα, ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ δεν θα κάνω πως δεν τρέχει τίποτα όταν ο άλλος με έχει διαλύσει, προσβάλει, υποτιμήσει με τη στάση του και τη συμπεριφορά του σε επίπεδο προσωπικό αλλά και επαγγελματικό, ποτέ ξανά δεν θα ερωτευτώ χωρίς να τσεκάρω τι φάση είναι αυτός που ερωτεύομαι, ποτέ ξανά δεν θα προδώσω αυτό που είμαι, αυτά που πιστεύω, αυτά που με έκαναν αυτή που είμαι και δεν έχει σημασία αν είμαι καλή ή κακή, είμαι εγώ! ΠΟΤΕΕΕΕΕ ΞΑΝΑΑΑΑΑΑΑ!

Έχετε ξεκουφάνει τη γειτονιά, βγήκε ο κόσμος στα παράθυρα να δει ποιος ουρλιάζει το μανιφέστο της αυτοεκτίμησης μεσημεριάτικα. Αλλά προσυπογράφω, προσυπογράφω και συμπληρώνω, έτσι για την αλητεία: ποτέ ξανά δεν θα φοβηθώ την κακή εκδοχή του χρόνου που κυλάει, ποτέ ξανά δεν θα πάθω κατάθλιψη, πανικό, τρόμο για παραπάνω από δύο μέρες, ποτέ ξανά δεν θα μιζεριάσω επειδή δεν έχω λεφτά ή δουλειά ή γκόμενο ή σκύλο ή παιδιά ή επειδή κάποιος φίλος μου αποδείχτηκε προδότης και τρίμπαζο, ποτέ ξανά δεν θα φάω τον αγλέορα και καπάκι ένα δεύτερο αγλέορα για να μπουκώσω το κενό μου που δεν μπουκώνει με τίποτα και με κάνει να νιώθω σκατότερα από πριν, ποτέ ξανά δεν θα σηκώσω το τηλέφωνο όταν συγκεντρώνομαι στον εαυτό μου και γράφω ή διαβάζω, ποτέ ξανά δεν θα νιώσω κατώτερη επειδή δεν βρήκα την ανταπόκριση που περίμενα, ποτέ ξανά δε θα πω «ναι» σε μια πρόσκληση που ξέρω ότι δεν θα πάω, ποτέ ξανά δεν θα πιω βότκα επειδή πίνουν όλοι. Και το κυριότερο: ποτέ ξανά δεν θα φορέσω χρυσοχάλκινα σνίκερς με εσωτερικό τακούνι, ποτέ, ποτέ των ποτών!


Μυρτώ μου, τι κάνεις όταν ο πρώην σου ο τάχαμου μονογαμικός και συναισθηματικός εμφανίζεται ξαφνικά με δυο και τρεις διαφορετικές γκόμενες και με ύφος «σε ξεπέρασα και το γλεντάω;» Τι κάνεις όταν αυτές οι γκόμενες είναι το εντελώς αντίθετο από σένα, με τούμπανα βυζιά, έντονο κραγιόν και τουρλωτό κώλο, που μέχρι προχτές τις κορόιδευε και ούτε που να τις φτύσει; Τι κάνεις όταν η μία από αυτές είναι μέλος της πρώην κοινής παρέας σας και την έχετε κουτσομπολέψει μαζί παραπάνω από δέκα φορές και την έλεγε επιφανειακή και ηλίθια; Πες μου γιατί θα τρελαθώ, όταν ο πρώην σου παθαίνει μετάλλαξη ξαφνικά και αναρωτιέσαι ποιος ήταν κατά βάθος αυτός που πέρασες μαζί του δύο και μισό χρόνια από τη ζωή σου χωρίς να πάρεις χαμπάρι τίποτα, τι κάνεις;

Κάθεσαι και ζηλεύεις και τρως τα λυσσακά σου και ασχολείσαι με τα μεγάλα βυζιά και τους τουρλωτούς κώλους και προσπαθείς να ερμηνεύσεις ανθρώπους με τους οποίους δεν σχετίζεσαι πια και που δεν ξέρεις ποτέ αν έχουν φάει φλασιά και κάνουν κουλαμάρες ή αν ήταν κατά βάθος ζώα εντελώς και εν πάση περιπτώσει γιατί μας νοιάζει και μας αφορά τι κάνει και τι δεν κάνει ο πρώην που, όπως λέει και η λέξη, είναι πρώην; Η μόνη δικαιολογία που μπορώ να βρω και να δεχτώ –έχοντας κάνει εννοείται την ίδια διαδρομή με εσάς στο παρελθόν– είναι ότι μπαίνουμε σε μια παράξενη αμφισβήτηση των κριτηρίων μας και της ικανότητάς μας να διακρίνουμε τους άλλους και αυτό, ναι, είναι κάπως ανησυχητικό. Εγώ το έλυσα όταν παραδέχτηκα ότι εκείνη την εποχή είχα ανάγκη από συντροφικότητα και στοργή και το συγκεκριμένο άτομο μου την πρόσφερε επειδή με γούσταρε πολύ. Μετά, βέβαια, όταν πέρασε ο καιρός και κύλησαν οι μήνες, το παιδί ξανάγινε αυτό που ήταν κανονικά κι εγώ έλεγα περίπου τα ίδια που λέτε κι εσείς τώρα.

Σχετικα
Μίλα μου βρώμικα 633
Μίλα μου βρώμικα 633

Υ.Γ. Πανάρχαια η ιστορία του κόσμου, πανάρχαια και η ιστορία του γκομενικού.


Σας γράφω ερίτιμος κυρία για να σας εκφράσω τη μέγιστη εκτίμησή μου προς το πρόσωπό σας και προς τις αναγνώστριές σας οι οποίες διόλου δε διαφέρουν, όπως κι εσείς άλλωστε, από ένα κοπάδι αφρισμένων και αγάμητων υαινών που ενδύονται το ένδυμα της φιλοσοφίας μέχρι να οσμιστούν το δόλιο αρσενικό που θα αποπλανήσουν με σκοπό να στραγγίξουν το αίμα του έως ότου τραφούν και χορτάσουν. Καλό Πάσχα.

Καλό Πάσχα αλλά το αίμα το στραγγίζουν οι βρικόλακες, οι ύαινες ανήκουν σε άλλη οικογένεια και συνήθως 

Σχετικα
Καθηγήτρια αντάλλασσε σεξ με καλούς βαθμούς στους μαθητές (εικόνες)
Καθηγήτρια αντάλλασσε σεξ με καλούς βαθμούς στους μαθητές (εικόνες)

κυνηγούν πρόβατα, κατσίκες και μοσχάρια. Μοσχάρια. 

Μοσχάρια. Μοσχάρια.


Στείλε το γράμμα σου ταχυδρομικά ή στο fax της A.V. ή στο [email protected] για τη στήλη «Μίλα μου βρώμικα».

Επιλογες

Athens Voice Radio 102,5
Athens Voice Radio 102,5
Συντονιστείτε και παρακολουθήστε ζωντανά τη δημιουργία ενός ραδιοφωνικού σταθμού
A.V. Team
Athens Voice Radio 102,5
Τα YOLO της Κυριακής
Τα YOLO της Κυριακής
Όσα μας έφτιαξαν τη διάθεση στο ίντερνετ
Λίνα Μανδράκου
Τα YOLO της Κυριακής