Visual Browsing

Η νέα, gourmet εποχή του ηλεκτρονικού τσιγάρου

Η NOBACCO συνεργάζεται με το σπουδαίο ζαχαροπλάστη, Διονύση Αλέρτα, και παρουσιάζουν τα υγρά Mon Dessert

Από τον καιρό που άρχισα να ατμίζω η φίλη μου είναι πολύ ευχαριστημένη που το σπίτι σταμάτησε να μυρίζει τσιγαρίλα. Αλλά από την ημέρα που προμηθεύτηκα μία από τις γεύσεις των υγρών ατμίσματος Mon Dessert της NOBACCO είναι ευτυχισμένη. Γιατί όλο το σπίτι μυρίζει σοκολάτα!

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας φίλος, ατμιστής κι αυτός αλλά και λάτρης των γλυκών, με πήρε τηλέφωνο να πάμε στο Hard Rock Café Athens. Άλλο που δεν ήθελα. Εκεί, λοιπόν, είχε μια εκδήλωση η NOBACCO, από την οποία προμηθευόμαστε και τα υγρά μας. Ωραία λέμε, μάλλον θα παρουσιάζεται κάποια καινούργια συσκευή, σαν την τελευταία της, το NOBACCO =ISSON, που το προτιμάμε γιατί είναι και κομψό κι έχει και μεγάλη αυτονομία.

Δελή Αρετή – Product Marketing Manager NOBACCO, Νικόλας Γαλανόπουλος – Γενικός Διευθυντής NOBACCO, Διονύσης Αλέρτας, Βασίλης Καλλίδης, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Γιώργος Κωνσταντίνος Ιωαννίδης – Διευθυντής Επικοινωνίας NOBACCO

Σχετικα
Αναίμακτη βλεφαροπλαστική
Αναίμακτη βλεφαροπλαστική

Έτσι, λοιπόν, η αλήθεια είναι ότι εκπλαγήκαμε όταν είδαμε εκεί και τον φημισμένο ζαχαροπλάστη, Διονύση Αλέρτα. Μην τα πολυλογούμε, η NOBACCO συνεργάστηκε με τον σπουδαίο pastry chef και παρουσίασαν μια «gourmet» μια σειρά υγρών αναπλήρωσης.

Η σειρά λέγεται Mon Dessert και διαθέτει, για την ώρα, τέσσερα διαφορετικά υγρά. Το δικό μου είναι το Mon Dessert Sabayon Chocolat, τα λόγια είναι περιττά, κάθε άτμισμα είναι και μια γεύση πλούσιας μους σοκολάτας, με μια ανάλαφρη crème patisserie!

Όσο για το φίλο μου, τον γλυκατζή, αυτός για αρχή επέλεξε το Mon Dessert Cheezit, που είναι σαν cheesecake με βάση από μπισκότο,φραγκοστάφυλο, σιρόπι βατόμουρου και φράουλας - α ρε τεράστιε Αλέρτα, τι φτιάχνεις!

Σχετικα
Οι Μικροί Ήρωες της Γ’ και Δ’ δημοτικού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μαθαίνουν με τη Stoiximan
Οι Μικροί Ήρωες της Γ’ και Δ’ δημοτικού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μαθαίνουν με τη Stoiximan

Δελή Αρετή – Product Marketing Manager NOBACCO, Μάρκος Μαρκόπουλος – Διευθύνων Σύμβουλος NOBACCO, Διονύσης Αλέρτας, Βασίλης Καλλίδης, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Γιώργος Κωνσταντίνος Ιωαννίδης – Διευθυντής Επικοινωνίας NOBACCO

Όλα αυτά για την αρχή, η σειρά έχει άλλες δύο γεύσεις που πολύ σύντομα θα δοκιμάσουμε, το Mon Dessert Melon Past(e), με αίσθηση από χυμό πεπονιού, φρέσκο αχλάδι, μοσχολέμονο και βερίκοκο, και το Mon Dessert Cream Nuts, σαν κρέμα βανίλιας πασπαλισμένη με φιστίκι Αιγίνης, μαύρη ζάχαρη και μια ιδέα από μπαχαρικά. Κι όπως μάθαμε, ο Διονύσης Αλέρτας έχει βάλει όλη τη ζαχαροπλαστική του δεξιοτεχνία και φαντασία να δουλεύουν πυρετωδώς, γιατί οι γλυκές εκπλήξεις θα συνεχιστούν!

Ο γνωστός pastry chef Διονύσης Αλέρτας, ο παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο σεφ Βασίλης Καλλίδης

Η σειρά διατίθεται σε 4 επίπεδα νικοτίνης (0mg/ml, 3mg/ml, 6mg/ml και 12mg/ml) και με σύσταση High VG για μεγάλη παραγωγή ατμού, ενώ φέρει τη σφραγίδα ποιότητας του τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών (ΕΜΒΙΑ).

Επιλογες

Athens Voice Radio 102,5
Athens Voice Radio 102,5
Συντονιστείτε και παρακολουθήστε ζωντανά τη δημιουργία ενός ραδιοφωνικού σταθμού
A.V. Team
Athens Voice Radio 102,5
3 στους 10 Έλληνες πιστεύουν ότι έχει βρεθεί το φάρμακο για τον καρκίνο
3 στους 10 Έλληνες πιστεύουν ότι έχει βρεθεί το φάρμακο για τον καρκίνο
Τι πιστεύουν για άλλες θεωρίες συνωμοσίας στη δημοσκόπηση της aboutpeople για...
A.V. Team
3 στους 10 Έλληνες πιστεύουν ότι έχει βρεθεί το φάρμακο για τον καρκίνο
Κερδίστε το DVD της ταινίας «Φύλακες του Γαλαξία 2» ή μια συλλεκτική μίνι φιγούρα του Γκρουτ
Κερδίστε το DVD της ταινίας «Φύλακες του Γαλαξία 2» ή μια συλλεκτική μίνι φιγούρα του Γκρουτ
Στέλνοντας ένα από e-mail
A.V. Team
Κερδίστε το DVD της ταινίας «Φύλακες του Γαλαξία 2» ή μια συλλεκτική μίνι φιγούρα του Γκρουτ