ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE

Τζίμης Πανούσης για Τσίπρα: Το παιδί είναι προβληματικό

Με αμίμητο σατιρικό στιλ προβοκάρει την αριστερή διακυβέρνηση
2592
Τζίμης Πανούσης για Τσίπρα: Το παιδί είναι προβληματικό
Τζίμης Πανούσης για Τσίπρα: Το παιδί είναι προβληματικό
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:
Grzegorz Wysocki / Wikimedia Commons
2592
  • Shares

Στις 12 Φεβρουαρίου έχει γενέθλια και μπορεί να πει και κάτι παραπάνω! Στην πραγματικότητα, τα αποσπάσματα προέρχονται από συνέντευξη που παραχώρησε πριν από δύο ημέρες στον 9.84, με αφορμή παράστασή του στο Ηράκλειο.

Προβοκάροντας τον εαυτό του αλλά και πρόσωπα και καταστάσεις της ελληνικής και διεθνούς επικαιρότητας, ο Τζίμης Πανούσης σημείωσε με νόημα: « Είμαι ο πλέον ενθουσιασμένος με την κυβέρνηση της Αριστεράς που ούτε στα πιο τρελά μου αναρχικά όνειρα δεν περίμενα να καταργήσει την ατομική ιδιοκτησία , αφού με τον ΕΝΦΙΑ κατέστησε τους Έλληνες ενοικιαστές στα σπίτια τους. Ο Αλέξης θα κυβερνάει για πάντα , ο Κυριάκος και η Φώφη που ως γόνοι πολιτικών οικογενειών θα ήθελα να κυβερνήσουν , δεν πρόκειται να δουν φως , σε ένα κόσμο όπου ο νέος πλανητάρχης λέγεται «Ντόναλντ» και ο Ελλαδάρχης «Γκούφυ».

Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής σατιρικός performer ανέφερε: «Το παλικάρι είναι προβληματικό… δεν πάει καλά το παιδί… Ο Στάλιν ή ο Χίτλερ που πήγαν να κάνουν κάτι αντίστοιχο, είχαν και κάποια χόμπι».

Και δεν σταμάτησε εκεί. «Έχει πολύ μονοδιάστατη σεξουαλική ζωή με μια γυναίκα μόνο», πρόσθεσε. «Η Περιστέρα τον έχει περικυκλώσει από τα 14 και δεν πάει καλά. Ένας ηγέτης θέλει μια ποικιλία σεξουαλική».

Ακούστε τη συνέντευξη: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ AV

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
18.03.2017 - 07:00
Μια σύντομη αναδρομή στις τρομοκρατικές επιθέσεις διά αλληλογραφίας
COSMIC TELEGRAM
24.05.2017 - 18:25
Η Νέα Σελήνη που γίνεται στους Διδύμους, φέρνει ένα ωραίο δώρο μέσα σε ένα φτωχό κι άσχημο περιτύλιγμα
VIRAL
26.05.2017 - 11:32
Όσα μας έφτιαξαν τη διάθεση στο ίντερνετ
26.05.2017 - 11:32