ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE

Τζίμης Πανούσης για Τσίπρα: Το παιδί είναι προβληματικό

Με αμίμητο σατιρικό στιλ προβοκάρει την αριστερή διακυβέρνηση
2590
Τζίμης Πανούσης για Τσίπρα: Το παιδί είναι προβληματικό
Τζίμης Πανούσης για Τσίπρα: Το παιδί είναι προβληματικό
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:
Grzegorz Wysocki / Wikimedia Commons
2590
  • Shares

Στις 12 Φεβρουαρίου έχει γενέθλια και μπορεί να πει και κάτι παραπάνω! Στην πραγματικότητα, τα αποσπάσματα προέρχονται από συνέντευξη που παραχώρησε πριν από δύο ημέρες στον 9.84, με αφορμή παράστασή του στο Ηράκλειο.

Προβοκάροντας τον εαυτό του αλλά και πρόσωπα και καταστάσεις της ελληνικής και διεθνούς επικαιρότητας, ο Τζίμης Πανούσης σημείωσε με νόημα: « Είμαι ο πλέον ενθουσιασμένος με την κυβέρνηση της Αριστεράς που ούτε στα πιο τρελά μου αναρχικά όνειρα δεν περίμενα να καταργήσει την ατομική ιδιοκτησία , αφού με τον ΕΝΦΙΑ κατέστησε τους Έλληνες ενοικιαστές στα σπίτια τους. Ο Αλέξης θα κυβερνάει για πάντα , ο Κυριάκος και η Φώφη που ως γόνοι πολιτικών οικογενειών θα ήθελα να κυβερνήσουν , δεν πρόκειται να δουν φως , σε ένα κόσμο όπου ο νέος πλανητάρχης λέγεται «Ντόναλντ» και ο Ελλαδάρχης «Γκούφυ».

Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής σατιρικός performer ανέφερε: «Το παλικάρι είναι προβληματικό… δεν πάει καλά το παιδί… Ο Στάλιν ή ο Χίτλερ που πήγαν να κάνουν κάτι αντίστοιχο, είχαν και κάποια χόμπι».

Και δεν σταμάτησε εκεί. «Έχει πολύ μονοδιάστατη σεξουαλική ζωή με μια γυναίκα μόνο», πρόσθεσε. «Η Περιστέρα τον έχει περικυκλώσει από τα 14 και δεν πάει καλά. Ένας ηγέτης θέλει μια ποικιλία σεξουαλική».

Ακούστε τη συνέντευξη: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ AV

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
25.02.2017 - 18:20
Άλλοι θα πουν πως είναι κωλόπαιδο, κάποιοι θα τον χαρακτηρίσουν ιδιόρρυθμο και αρκετοί, που τον συμπαθούν, θα τον πουν παρεξηγημένο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
25.02.2017 - 07:00
Η διαρκής διεκδίκηση των προνομίων γίνεται πάντοτε στο όνομα της κοινωνίας
VIRAL
26.02.2017 - 10:18
Όσα μας έφτιαξαν τη διάθεση στο ίντερνετ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
24.02.2017 - 21:00
11+1 ασήμαντες λεπτομέρειες που εντόπισα στη διάρκεια της τελετής παράδοσης του ΚΠΙΣΝ στο Ελληνικό Κράτος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
22.02.2017 - 15:48
Το κάνω ό,τι γουστάρω δεν είναι προνόμιο των Εξαρχείων. Είναι κεκτημένο όλης της Ελλάδας.