ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE

Ο δήμος Βαρκελώνης έστειλε εξώδικο στον Πολάκη!

Του γράφουν ότι είναι «πολύ φλώρος» για τους Βάσκους τους.
1253
Ο δήμος Βαρκελώνης έστειλε εξώδικο στον Πολάκη!
Ο δήμος Βαρκελώνης έστειλε εξώδικο στον Πολάκη!
1253
  • Shares

Διεθνείς διαστάσεις παίρνει το αστείο με την «τρομοκρατική εκπαίδευση» στην Βαρκελώνη, που ήρθε στην επικαιρότητα με αφορμή το σκεπτικό της απόφασης για την Ηριάννα και την χιουμοριστική παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη που ακολούθησε.

Προφανώς ο Δήμος Βαρκελώνης δεν εκτίμησε τόσο πολύ την ταύτιση του με τα μέρη όπου εκπαιδεύονται τρομοκράτες, έστω και στα πλαίσια του πατροπαράδοτου χαβαλέ στα social media. Με αποτέλεσμα να αντιδράσει δυναμικά.

Στο ιδιαίτερα αιχμηρό εξώδικο που υπογράφει ο ίδιος ο Δήμαρχος της Βαρκελώνης Τζεράλντο Πικαρέλο Πράντος και απευθύνεται στον ίδιο τον Παύλο Πολάκη (σ.σ.: που τον μεταφράζει λάθος ως «πολλές πολλές φορές»), αναφέρονται τα εξής: «Μη μας ξαναπιάσεις στο στόμα σου. Γιατί είσαι πολύ φλώρος για μας. Οι Βάσκοι μας δεν είναι για τα δόντια σου! Φτάνει! Αρκετά! Τα παιδιά (σ.σ.: εννοεί μάλλον τους αυτονομιστές της ΕΤΑ), τα έχουν πάρει».

Ας ελπίσουμε μόνο ότι η απάντηση του Παύλου Πολάκη, που αναμένεται όπως πάντα να αναρτηθεί στο facebook τις πρώτες πρωινές ώρες, δεν θα χαρακτηρίσει και τους Βάσκους αυτονομιστές «κομπλεξικούς που δεν καταλαβαίνουν το χιούμορ του», γιατί οι συνέπειες μπορεί να είναι ολέθριες σε διπλωματικό επίπεδο. 


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ AV

VIRAL
23.08.2017 - 07:37
Όσα μας έφτιαξαν τη διάθεση στο ίντερνετ
23.08.2017 - 07:37
FASHION
21.08.2017 - 14:27
Κάποιες γυναίκες ήταν πιο μπροστά από την εποχή τους...
LIFE
21.08.2017 - 13:29
Το περάσαμε το παλούκι μάθημα, έστω και δύσκολα. Σε άλλη δύσκολη στροφή όμως κόπηκες εσύ…
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
20.08.2017 - 18:32
Τζέιμς Ντιν, Γκρέις Κέλι, Αλμπέρ Καμύ, Τζάκσον Πόλοκ. Ο φωτογράφος Christophe Rihet αποτυπώνει τα σημεία με τα μοιραία τροχαία
ΜΟΥΣΙΚΗ
08.08.2017 - 16:25
Κέρδισε προσκλήσεις, H&M δωροκάρτες και την ευκαιρία να γνωρίσεις το γαλλικό band αποκλειστικά από κοντά
08.08.2017