ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE

Αλ. Τσίπρας: Σύντομα θα φτάσουμε στην Ιθάκη

Στην Κέρκυρα για το Πάσχα ο πρωθυπουργός
330
Αλ. Τσίπρας: Σύντομα θα φτάσουμε στην Ιθάκη
Αλ. Τσίπρας: Σύντομα θα φτάσουμε στην Ιθάκη
330
  • Shares

Αισιόδοξος ότι θα «φτάσουμε σύντομα στην Ιθάκη», ξεπερνώντας «τις τελευταίες συμπληγάδες», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, εξερχόμενος από το παλιό δημαρχείο της Κέρκυρας «Σαν Τζιάκομο», όπου παρακολούθησε το έθιμο των «μπότηδων».

«Ο Όμηρος μας έχει δώσει το δίδαγμα ότι για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να φτάσουμε στην Ιθάκη δεν χρειάζεται μόνο δύναμη αλλά χρειάζεται και μυαλό. Ας διδαχθούμε από τον πολυμήχανο Οδυσσέα, να κλείσουμε τα αυτιά μας στα σειρήνες και να ξεπεράσουμε και τις τελευταίες συμπληγάδες. Είναι ίσως συμβολικό ότι το νησί των Φαιάκων ήταν η τελευταία στάση πριν την Ιθάκη. Αρκεί να το πιστέψουμε ότι υπάρχει Ιθάκη και θα φτάσουμε σύντομα», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Ο Αλέξης Τσίπρας ευχήθηκε καλή Ανάσταση, υγεία και ευτυχία σε όλους, λέγοντας ότι είναι μια μέρα χαράς για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. «Είναι μια μέρα που το αναστάσιμο πνεύμα πρέπει να ζεστάνει τις καρδιές όλων μας και να μας δώσει κουράγιο να προχωρήσουμε» είπε, προσθέτοντας ότι εντυπωσιάστηκε από τα έθιμα της (πρώτης) Ανάστασης στην Κέρκυρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ AV

ΘΕΜΑ
26.09.2017 - 09:19
Προσπάθησε να είσαι κατάλληλα εξοπλισμένος πριν την αναζήτηση εργασίας
26.09.2017 - 09:19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
20.09.2017 - 16:24
Είναι σχεδόν αξιοθαύμαστο το πώς μπορεί κάποιος να δηλώσει την αδιαφορία του για οποιοδήποτε άλλο έμβιο ον
MEDIA
19.09.2017 - 13:14
Όλα τα ξεκαρδιστικά ενσταντανέ των δημοσιογράφων που κρύβουν τα παρασκήνια