ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE

Θέλεις να γίνεις ο καλύτερος παραγωγός events στην Ελλάδα;

Κέρδισε μια θέση στα σεμινάρια του Amuse School of Events στέλνοντας ένα από e-mail
16
Θέλεις να γίνεις ο καλύτερος παραγωγός events στην Ελλάδα;
Θέλεις να γίνεις ο καλύτερος παραγωγός events στην Ελλάδα;
16
  • Shares

Ο χώρος του event management είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη βιομηχανία που απασχολεί έναν μεγάλο και ποικίλο αριθμό επαγγελματιών και χρειάζεται συνεχώς ανανέωση από εξειδικευμένο προσωπικό με ουσιαστική κατάρτιση. Αν θέλεις να γίνεις ένας από τους καλύτερους παραγωγούς events, δεν έχεις παρά να παρακολουθήσεις το νέο κύκλο σεμιναρίων του Amuse School of Events με θέμα τη δημιουργία, οργάνωση και παραγωγή events.`

Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη διαδικασία οργάνωσης και εκτέλεσης ενός Team Building Event, ενός Φεστιβάλ και ενός Συνεδρίου ή Εταιρικού Event, από τη δημιουργία του concept ως το budgeting, τη ροή και τη σκηνοθεσία. Η διδασκαλία γίνεται από τους Βασίλη Μεντζελόπουλο-παραγωγό και ιδιοκτήτη της Amuse Concept Event (Διοίκηση/ Διεύθυνση Παραγωγής), Γιώργο Δ. Λεμπέση-Creative Producer (Concept/Team Building/Festival), Χάρη Νικολαΐδη-Production Manager (Συνέδριο/ Εταιρικό Event/Client Management) και Εμμανουήλ Μανιού-Creative Director (Σκηνοθεσία event).

Μετά την ολοκλήρωση του κάθε κύκλου μαθημάτων οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συμμετέχουν ως πρακτική άσκηση σε ένα από τα μεγάλα events που διοργανώνει η εταιρεία. Αν θέλεις να είσαι ο τυχερός που θα μάθει τα μυστικά της διοργάνωσης & παραγωγής events εντελώς δωρεάν, στείλε απλά ένα e-mail στο info@athensvoice.gr με το ονοματέπωνυμο και το τηλέφωνό σου, γράφοντας στο θέμα «Διαγωνισμός Amuse School of Events», μέχρι τις 26/03. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά.

Θέλεις να γίνεις ο καλύτερος παραγωγός events στην Ελλάδα;

Info: 1-2 & 8-9 Απριλίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 210-64444751, στο amuseschoolofevents@amuse.gr και στο site της εταιρείας www.amuse.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ AV

VIRAL
29.05.2017 - 07:00
Όσα μας έφτιαξαν τη διάθεση στο ίντερνετ
29.05.2017 - 07:00
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
28.05.2017 - 11:35
Βόλτες και εικαστικές αναζητήσεις στο αναγεννησιακό Ρέθυμνο
SOCIAL
26.05.2017 - 17:23
Πες ότι παντρεύεσαι, βαφτίζεις το μωράκι σου ή κάνεις ένα σούπερ πάρτυ και θες ο σκύλος σου να βρίσκεται μαζί σου ντυμένος αναλόγως. Το "Stylish Dog" σου έχει τη λύση.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
27.05.2017 - 21:25
Έχουν συμβάλει καθοριστικά στην κατεδάφιση των ορίων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
27.05.2017 - 20:43
Οι Αμερικανοί δεν έχουν πολιτισμό;